Logo

X

Radni sastanak udruge oženjenih muškaraca

Na sastanku udruge oženjenih muškaraca 15.03.2012 u četvrtak se raspravljalo o aktivnostima dobrovoljnog davanja krvi u kojoj članovi sudjeluju već vbiše od godine dana, doniranju Dječjeg doma ‘klasje’ te o novim projektima, planu širanje udruge i druženju članova/podružnica udruge.

Tako je dogovoreno da će udruga sudjelovati u dobrovoljnom davanju krvi 03.04. od 16:00 – 18:00 sati, da će članovi međusobno skupiti po 50 kuna donacije za djecu iz Dječjeg doma Klasje ali da će se probati pronaći i velikodušni sponzori, dogovoreno je i kako će udruga pomoći udruzi Novi dan da realizira građevinske radove u Briješću.

Udruga započinje i pilot projekt ‘ljetne pozornice’ u Čepinu i ovom prilikom poziva sponzore i donatore da pomognu oko realizacije potrebnog (Skela, platno, projektor, ozvučenje). Planirano je na ljetnoj pozornici u suradnji sa plesnom udrugom i kudovima iz općine Čepin napraviti jednu zabavnu i opuštajuću aktivnost a u večernjim satima puštati filmove na velikom platnu. Više o projektu ljetne pozornice uskoro.

Udruga se i dalje širi te je plan uskoro osnovati podružnicu u Osijeku. Zainteresiranih oženjenih muškaraca ima te vjerujemo kako će se to brzo realizirati.

Slijedeće druženje udruge oženjenih muškaraca je dogovoreno za 14.04. ili 28.04. (ovisno o vremenu) na ‘Zidinama’ odnosno na jezeru pokraj zidina. Tom prilikom će se za najmlađe održati i edukacija u prirodi uz prigodne igre i zanimljivosti. Detalji će se dogovoriti 03.04 na dobrovoljnom davanju krvi.

Na zidinama će se članovi dogovoriti i oko obrazovnog putovanja na Jankovac.

Udruga će organizirati i biciklijadu Čepin – Osijek – Kopački rit radi promocije zdravlja, sporta i druženja te kako bi pokazali da je biciklistička staza Čepin-Osijek zaista potrebna i veliki prioritet.

Na sastanku su se svi članovi jednoglasno složili oko gore navedenog te pozvali sve oženjene muškarce iz Čepina i Osijeka da se pridruže radu najbolje udruge u hrvatskoj i bližoj okolici!

Web stranica: www.uom.hr
Email: info@uom.hr
Facebook stranica: www.facebook.com/Udruga.ozenjenih.muskaraca

VIŠE IZ KATEGORIJE Arhiva novosti

Izbori 2013

Na ovom prostoru našeg portala, nudimo svim političkim opcijama mogućnost afirmativnog predstavljanja programa, aktivnosti ili političkih objava....

Priopćenje – prijevoz učenika – grad-OBŽ

Sukladno zahtjevu gradonačelnika Krešimira Bubala i župana Vladimira Šišljagića održana je  izvanredna sjednica Nadzornog odbora GPP-a. Od...

FOTO Eskalirao prosvjed učenika u Čepinu zbog cijene prijevoza, blokirani GPP-ovi autobusi

Dvjestotinjak učenika iz Čepina i njihovih roditelja prosvjedovalo je jutros u Čepinu zbog izjednačavanja redovne i učeničke cijene karata te...

FOTO – Čepinski suncokreti (subota i nedjelja)

Tisuće posjetitelja i brojne goste okupili su i ovaj put 12. Čepinski suncokreti, održani u dvorištu OŠ Vladimira Nazora, gdje