Logo

X

Božićni sajam u Čepinu 16-17.12 (petak i subota)

Velika ugostiteljska ponuda, kuhano vino, keksići i slavonske delicije te pravi adventski ugođaj vas očekuju na ovogodišnjem sajmu a dolazi nam i Luka Nižetić koji će nas sigurni smo odlično zabaviti

Božićni sajam u Čepinu počinje u petak 16.12. od 17:00 sati. Tradicionalno na Božićnom sajmu u Čepinu imamo veliki broj izlagača, a ove godine će biti rekordan!

Ovaj vikend nas u Čepinu očekuje baš pravi adventski događaj. Čepin je već poznat po svom Božićnom sajmu gdje uz mještane općine Čepin mnogi osječani također dolaze na ovu manifestaciju. Sajam se održava na novim trgu ispred kulturnog centra, a novi trg s prekrasnom božićnom jelkom će izgledati savršeno!

U petak nas očekuje paljenje lampica na boru te nastupi učenika osnovnih škola kao i plesni studio “SHINE”. Naravno ne može ovakva manifestacija proći bez KUD Ivan Kapistran Adamović i to odrasle i dječje skupine. Od 20:00 sati nas zabavlja tamburaški sastav “Arteški bunar”. Ugostiteljska ponuda će biti odlična uz standardnu adventsku ponudu “ića i pića”.

U subotu nas očekuje ista ugostiteljska ponuda kao i svi štandovi koji će biti na Božićnom sajmu ali i počinjemo već u 10:30 sati s predstavom za djecu koja će se održati u Centru za kulturu “Knjiga djeda mraza” a sva djeca su pozvana 🙂 slijedi nastup naših dragih umirovljenika u 18:00 sati te nastup KUD Leopold iz Osijeka i KUD Ivan Kapistran Adamović. Nakon tih nastupa slijedi veliki koncert Luke Nižetića u 20:00 sati na koji će sigurni smo doći jako puno naših mještana ali i građana grada Osijeka i okolice.

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana