Logo

X

FOTO Božićni sajam u Čepinu završio sa odličnim koncertom Luke Nižetića

Na najvećem i najboljem, čarobnom Božićnom sajmu je bio do sada najveći broj posjetitelja, vrijeme je poslužilo, a zabavni dio je bio odličan!

DCIM100MEDIADJI_0154.JPG

Božićni sajam u Čepinu Je trajao dva dana (petak i subotu) mnogi će se složiti možda i prekratko ali je zato bilo ugodno i slatko. Tradicionalno na Božićnom sajmu u Čepinu imamo veliki broj izlagača i posjetitelja, a ove godine smo oborili rekorde! Ogroman broj posjetitelja je u petak na Božićnom sajmu uživao u bajkovito uređenom okolišu, velikom broju izlagača koji su u najvećem broju bili udruge i poduzetnici s područja općine Čepin i naravno u nastupima plesnih skupina, učenika osnovnih škola, udruga i tamburaškog sastava “Arteški bunnar” koji su zapalili atmosferu prvog dana sajma.

Čepin je već poznat po svom Božićnom sajmu gdje uz mještane općine Čepin mnogi osječani također dolaze na ovu manifestaciju. Sajam se tradicionalno održava na novom trgu ispred kulturnog centra, a novi trg s prekrasnom božićnom jelkom izgleda savršeno!

U subotu smo od 16:00 sati mogli gledati i utakmicu naših vatrenih u kojoj su osvojili 3. mjestu u borbi s reprezentacijama iz cijelog svijetaa sve se to moglo pratiti uz odličnu ugostiteljsku ponudu. No u jutro smo s programom započeli već u 10:30 sati s predstavom za djecu koja se održala u Centru za kulturu “Knjiga djeda mraza” nakon toga je slijedio nastup naših dragih umirovljenika u 18:00 sati te nastup KUD Leopold iz Osijeka i KUD Ivan Kapistran Adamović.

Nakon tih nastupa dočekali smo i veliki koncert Luke Nižetića u 20:00 sati na koji je došao veliki broj naših mještana ali i građana grada Osijeka i okolice.

Koncert je bio odličan i Božićni sajam u Čepinu je još jednom ispunio sva očekivanja pa i više od toga. Dio atmosfere pogledajte u našoj fologaleriji.

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana