Logo

X

FOTO Božićni sajam u Čepinu završio sa odličnim koncertom Luke Nižetića

Na najvećem i najboljem, čarobnom Božićnom sajmu je bio do sada najveći broj posjetitelja, vrijeme je poslužilo, a zabavni dio je bio odličan!

DCIM100MEDIADJI_0154.JPG

Božićni sajam u Čepinu Je trajao dva dana (petak i subotu) mnogi će se složiti možda i prekratko ali je zato bilo ugodno i slatko. Tradicionalno na Božićnom sajmu u Čepinu imamo veliki broj izlagača i posjetitelja, a ove godine smo oborili rekorde! Ogroman broj posjetitelja je u petak na Božićnom sajmu uživao u bajkovito uređenom okolišu, velikom broju izlagača koji su u najvećem broju bili udruge i poduzetnici s područja općine Čepin i naravno u nastupima plesnih skupina, učenika osnovnih škola, udruga i tamburaškog sastava “Arteški bunnar” koji su zapalili atmosferu prvog dana sajma.

Čepin je već poznat po svom Božićnom sajmu gdje uz mještane općine Čepin mnogi osječani također dolaze na ovu manifestaciju. Sajam se tradicionalno održava na novom trgu ispred kulturnog centra, a novi trg s prekrasnom božićnom jelkom izgleda savršeno!

U subotu smo od 16:00 sati mogli gledati i utakmicu naših vatrenih u kojoj su osvojili 3. mjestu u borbi s reprezentacijama iz cijelog svijetaa sve se to moglo pratiti uz odličnu ugostiteljsku ponudu. No u jutro smo s programom započeli već u 10:30 sati s predstavom za djecu koja se održala u Centru za kulturu “Knjiga djeda mraza” nakon toga je slijedio nastup naših dragih umirovljenika u 18:00 sati te nastup KUD Leopold iz Osijeka i KUD Ivan Kapistran Adamović.

Nakon tih nastupa dočekali smo i veliki koncert Luke Nižetića u 20:00 sati na koji je došao veliki broj naših mještana ali i građana grada Osijeka i okolice.

Koncert je bio odličan i Božićni sajam u Čepinu je još jednom ispunio sva očekivanja pa i više od toga. Dio atmosfere pogledajte u našoj fologaleriji.

Najčitanije

Valentinovo u Suncu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

[FOTO] 20. jubilarno Pokladno jahanje

Ove jubilarne “dvadesete” godine u organizaciji konjogojske udruge “Čepin”, a pod pokroviteljstvom općine Čepin, u Čepinu...

Plazma Sportske igre mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Plazma Sportske igre mladih 27. sezonu započele su natjecateljsko-edukativnim programima u Osječko- baranjskoj županiji u Čepinu, u sklopu...

Božićni sajam u Čepinu 16-17.12 (petak i subota)

Božićni sajam u Čepinu počinje u petak 16.12. od 17:00 sati. Tradicionalno na Božićnom sajmu u Čepinu imamo veliki broj

Obavijest o održavanju vježbe civilne zaštite “ČEPIN 2022.”

Obavještavaju se mještani Općine Čepin kako će se u ponedjeljak 28.11.2022. godine u 12,00 sati na lokaciji Osnovna škola Miroslava