Logo

X

Pravna napomena

Pravna napomena

Vijesti koje možete pročitati na ČepinOnline.com su vlasništvo izvora s kojeg su navedene i kao takve su nepromijenjene, potpisane i označene linkom na izvor vijesti, osim vijesti koje su potpisane isključivo i samo kao (ČepinOnline.com) što znači da su autorski rad ili osvrt na neki događaj, vijest  jednog od urednika sa web portala ČepinOnline.com. Fotografije koje možete vidjeti na čepinOnline.com vlasništvo su isključivo čepinOnline portala i ne smiju se koristiti u nikakve svrhe bez kontaktiranja redakcije ili autora.

Za točnost i potpunost informacija posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu uzrokovanu propustima i pogreškama na ovim internetskim stranicama, ČepinOnline.com ne mogu odgovarati jer ČepinOnline.com nije autor navedenih vijesti osim onih koje su potpisane isključivo i samo kao (ČepinOnline.com).

ČepinOnline.com je projekt zamišljen kao prezentacija mjesta Čepin. Projekt koji ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, već okupljanju istomišljenika i zainteresiranih pojedinaca kako bi unaprijedili hrvatski internetski medijski prostor i kako bi stanovištvu Čepina i hrvatske omogućili bolji uvid u aktivnosti mjesta Čepin.

ČepinOnline.com prenosi vijesti iz Hrvatskih medija (Internet portala) navodeći izvor vijesti. Također piše i autorske vijesti i tekstove u suradnji s općinom Čepin i stanovnicima općine Čepin. Nije nam želja niti namjera nikoga oštetiti niti činiti bilo što a da nije u skladu s poslovanjem izvora vijesti ili ne odgovara izvoru vijesti.

Uvjeti korištenja
Za sadržaj poruka u komentarima vijesti ili na chat aplikaciji ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, autor vijesti niti vlasnik već onaj tko je napisao poruku. Vlasnik portala će u okviru svojih mogućnosti (vrijeme reagiranja je do 24 sata) nadzirati sadržaje komentara (chata) i po vlastitoj ocjeni ili na zahtjev oštećenih naknadno brisati poruke uvredljiva i nedolična sadržaja.

Administratori sustava mogu obrisati bilo čiju poruku i blokirati registriranog ili neregistiranog člana bez prethodne najave. Podaci o pristupu sustavu se bilježe u dnevnicima CepinOnline.com servera.

Pravilo je jednostavno: dobrodošli dragi gosti, ali ponašajte se uljudno i pristojno. Naši komentari i chat nisu psovaonica, vređaonica niti ulica.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom portalu. Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo koje nejasnoće ili ako imate bilo kakva pitanja. Svi komentari zapisuju Vašu jedinstvenu IP adresu i u slučaju kaznenog dijela i na upit ovlaštenih osoba, a sukladno zakonu RH mi smo iste dužni proslijediti. IP adresom se može identificirati vrijeme i lokacija odakle je komentar napisan.

Ako se sa ovim pravilima ne slažete, molimo Vas da ne nastavljate korsititi (komentirati, chatati, čitati) ovaj portal.

Autorska prava
Članci, vijesti i fotografije objavljeni na ovim internetski stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani samo sa (ČepinOnline.com), vlasništvo su ČepinOnline portala. Umnožavanje ili kopiranje sadržaja sa ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskom članku potpisanom sa (ČepinOnline.com) – ako kontaktirate navedenog autora ili redakciju.

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Arhiva novosti

Izbori 2013

Na ovom prostoru našeg portala, nudimo svim političkim opcijama mogućnost afirmativnog predstavljanja programa, aktivnosti ili političkih objava....

Priopćenje – prijevoz učenika – grad-OBŽ

Sukladno zahtjevu gradonačelnika Krešimira Bubala i župana Vladimira Šišljagića održana je  izvanredna sjednica Nadzornog odbora GPP-a. Od...

FOTO Eskalirao prosvjed učenika u Čepinu zbog cijene prijevoza, blokirani GPP-ovi autobusi

Dvjestotinjak učenika iz Čepina i njihovih roditelja prosvjedovalo je jutros u Čepinu zbog izjednačavanja redovne i učeničke cijene karata te...

FOTO – Čepinski suncokreti (subota i nedjelja)

Tisuće posjetitelja i brojne goste okupili su i ovaj put 12. Čepinski suncokreti, održani u dvorištu OŠ Vladimira Nazora, gdje