Logo

X

Za 750. rođendan nova fontana

Ozelenjene površine ušle su u program uređivanja čepinskog komunalnog poduzeća Urednost. U Čepinu se intenzivno uređuje i ostala komunalna infrastruktura pa će biti uskoro završena rekonstrukcija nogostupa u Ulici kralja Zvonimira. U toj se ulici, naime, rekonstruira pješačka staza u dužini od dva i pol kilometra.

Prva etapa radova je na dionici od upravne zgrade Urednosti d.o.o. do kraja Zvonimirove ulice. Taj bi dio trebao biti potpuno asfaltiran za nekoliko dana, pojašnjava Ante Babić, stručni suradnik za komunalnu infrastrukturu, a onda preostaje, u drugoj etapi, napraviti novu stazu u ostatku Zvonimirove.

‘Pomagali smo obnovu crkve Presvetog Trojstva, koja slavi crkveni god na Dan općine. Sada je taj sakralni objekt uređen iznutra, a sanirana je i fasada te smo postavili i rasvjetu kako bi ljepota crkve bila uočljiva i noću. Nismo zaboravili ni sat na crkvenom tornju. Taj je sat bio neispravan pa smo novi financirali sa šezdeset tisuća kuna jer je sat bio jedan od prepoznatljivih simbola starog dijela Čepina’, pojašnjava Arnold.
(Glas Slavonije)

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Mladost - naša radost

Objava Natječaja za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

Temeljem Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025. koje je donijelo Ministarstvo znanosti, obrazovanja

Tretiranje komaraca na području cijele općine Čepin

Tvrtka Pestrid d.o.o. provesti će adulticidni tretman odraslih jedinki komaraca na području cijele Općine Čepin dana 12, 13. i 14.

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.