Logo

X

Prvi Dani ribe u općini Čepin

Ovim želimo pokazati da je nama ribičima, kao i Općini koja je sufinacirala manifestaciju, stalo do naših sumještana i promocije ribolova, ribolovnog turizma i modernog šaranskog ribolova na ribnjaku ‘Stoppeldorf’. Naša je udruga osnovana prije dvije godine, imamo dvjestotinjak članova, organiziramo CARP kupove, a nadam se da ćemo uskoro dovesti i ribiče iz zemalja Europske unije. Dani ribe se nastavljaju ribičkim natjecanjem čepinskih učenika u lovu udicom na plovak, ali i šaranskim kupom‘, najavio je Zoran Crepulja.

Pobjednica fišijade je Ilonka Horvat, drugo mjesto osvojila je Smilja Franc, a treće mjesto je osvojio Ante Mak. Načelnik općine Čepin dr. Dražen Arnold kaže kako očekuje da će ova inicijativa čepinskih ribiča, uz njegovu potporu kao i ostalih općinskih čelnika, prerasti u tradiciju.
(Glas Slavonije)

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Mladost - naša radost

Objava Natječaja za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

Temeljem Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025. koje je donijelo Ministarstvo znanosti, obrazovanja

Tretiranje komaraca na području cijele općine Čepin

Tvrtka Pestrid d.o.o. provesti će adulticidni tretman odraslih jedinki komaraca na području cijele Općine Čepin dana 12, 13. i 14.

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.