Logo

X

OPĆINA ČEPIN NA OSJEČKOM PROLJETNOM SAJMU

<p>Osječki sajam d.o.o., organizator je 23. OSJEČKOG PROLJETNOG SAJMA i 17. OBRTNIČKOG SAJMA u Osijeku, od 04. – 06. ožujka 2016. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.</p>

Već tradicionalno općina Čepin je omogućila svojim gospodarskim subjektima nastup na ovoj značajnoj sajamskoj priredbi; ove godine nastupit će: MIPES consulting, Staklo dom, Hefer obrt za podučavanje i savjetovanje u poljoprivredi i Stjepan Čango sa svojim proizvodima.

Općinska uprava svjesna je činjenice da bez gospodarskog rasta nema ni ukupnog razvoja zajednice, te je ovo jedna od niza mjera koja ima za cilj olakšati poslovanje svojim poduzetnicima.

Svakako preporučujemo svim mještanima da posjete proljetni sajam te pogledaju zanimljivu sajamsku ponudu svih izlagača.

 

Općina Čepin na Osječkom proljetnom sajmu

IPK Tvornice ulja Čepin je predstavila svoj novi program ‘Olivita’ jestivog biljnog ulja bogatog omega 3 i omega 6 te obogaćeno vitaminima D i E. Askus d.o.o. je predstavio svoju kvalitetnu proizvodnju gljiva te se predstavio kao jedan od vodećih regionalnih proizvođača gljiva. Na sajmu posjetitelji gljive mogu kupiti po posebnim sajamskim cijenama.

Općina Čepin je na proljetnom sajmu ponudila i posebno zanimljivu priliku za kupnju Monografije Čepina po sniženoj sajamskoj cijeni od samo 150,00 kn. Monografija Čepina predstavlja vrijedan prilog proučavanju lokalne povijesti Slavonije i Baranje. Ona na mikroprimjeru jednog mjesta prati sveobuhvatni razvoj Čepina na njegovom putu od srednjevjekovnog sela do današnjeg trenutka kada Čepin očekuje dobivanje statusa grada. Podijeljena u devet poglavlja – tematskih cjelina, knjiga na 278 stranica kronološki obrađuje povijest Čepina.

Likovna udruga Galerija je na izlagačkom prostoru predstavila svoje radove i umjetnike koji su rado podjelili svoje znanje i iskustva o likovnim tehnikama te izložene primjerke također i prodavali po sajamskim cijenama. LU galerija djeluje u svom prostoru na adresi osječka 4c te u istom možete vidjeti još više njihovih radova. Branko Jalovičar, Branko Grgić i Edita Starčević su za vrijeme našeg posjeta sajmu rado prezentirali svoje radove posjetiteljima te im pričali zanimljivosti o kulturnim događanjima u Općini Čepin.

Lu Galerija organizira mnoge kolonije, sudjeluje u humanitarnim akcijama te zajedno sa KUD Ivan Kapistran Adamović sudjeluje u organizaciji mnogih kulturnih manifestacija u Općini Čepin uz naravno veliku potporu i pokroviteljstvo Općine Čepin. Svakako preporučujemo svim mještanima da posjete proljetni sajam te pogledaju zanimljivu sajamsku ponudu svih izlagača.

Najčitanije

Baka Ema

FOTO 20. jubilarno Čepinsko čijalo

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

VIŠE IZ KATEGORIJE Gospodarstvo

Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom

Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u

U Čepinu otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio

Seljaci nakon sastanka u ministarstvu bijesni. Najavljuju se blokade autocesta

Završio je sastanak između seljaka i ministrice poljoprivrede Marije Vučković. Nije postignut dogovor. Glavni zahtjev seljaka je bio omogućavanje...

[FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju,