Logo

X

Noć knjige 2017.

<p>I ove se godine Knjižnica centra za kulturu Čepin pridružuje obilježavanju manifestacije Noć knjige s nekoliko aktivnosti. Iznimno će se ove godine u cijeloj Hrvatskoj Noć knjige održati <strong>u petak, 21. travnja 2017. godine. Stoga toga dana i knjižnica iznimno radi od 13:00 do 20:30.</strong></p>

Događanja počinju već u 13:00 sati i to prodajnim sajmom knjiga – sve po 10:00 kuna, mogućnošću upisa u pola cijene (25,00 kuna) i oprostom zakasnine. Iskoristite ove akcije!

U 17:00 sati organizira se kreativna radionica za djecu: ukrašavanje svijeća salvetnom tehnikom, a program u petak završava ‘Glazbenom kutijom’ – glazbeno-scenskim programom u izvedbi djece polaznika radionica u Centru za djecu i mlade Pozitivni i sretni Čepin.

Noć knjige je manifestacija kojom se afirmira ljubav prema knjizi i čitanju, a kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja). Kako se dan ranije, 22. travnja obilježava i Dan hrvatske knjige, ova dva važna datuma povezuju se u jedinstvenu manifestaciju, u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Kako su ove godine za Noć knjige još uvijek proljetni školski praznici, kako ne bi zaobišli najmlađu čitateljsku populaciju, manifestacija ‘grli’ vikend te u ponedjeljak, 24. travnja, u suradnji s učenicima OŠ V. Nazor održava se sat u Knjižnici ‘Knjiga moj prijatelj’.

Također, u četvrtak, 27. travnja, u 19:00 sati organizira se predstavljanje knjige Ivane Plechinger ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’.

Voditeljica Knjižnice Marija Čačić

Najčitanije

FOTO Trčanjem do zdravlja

VIŠE IZ KATEGORIJE Kultura

[NAJAVA] 22. Čepinski suncokreti

Općina Čepin i KUD „I. K. Adamović“ Čepin, te brojne  udruge s područja Općine daruju svoje sumještane i drage nam

NAJAVA – (G)Astro Večer na Tvrđavi Kolođvar

U subotu 12.8.2023 od 16 sati na Tvrđavi Korođvar u Čepinu Udruga za razvoj zajednice KREAKTIVA provodi aktivnost pod nazivom

[FOTO/VIDEO] U Hrvatskoj se pojavili hobiti! Pogledajte vesele Slavonce koji su dobili sjajnu ideju za novi spot

Tamburaši Garavi već su poznati po maštovitim video spotovima, no ovaj su put otišli korak dalje i pretvorili se u

Općina Čepin obilježava 30 godina uz bogat program

Općina Čepin osnovana je 1993. godine. Prvi hrvatski balet “Jela” Bele pl. Adamovića Čepinskog praizveden je 1898. godine. Povodom...