Logo

X

Noć knjige 2017.

<p>I ove se godine Knjižnica centra za kulturu Čepin pridružuje obilježavanju manifestacije Noć knjige s nekoliko aktivnosti. Iznimno će se ove godine u cijeloj Hrvatskoj Noć knjige održati <strong>u petak, 21. travnja 2017. godine. Stoga toga dana i knjižnica iznimno radi od 13:00 do 20:30.</strong></p>

Događanja počinju već u 13:00 sati i to prodajnim sajmom knjiga – sve po 10:00 kuna, mogućnošću upisa u pola cijene (25,00 kuna) i oprostom zakasnine. Iskoristite ove akcije!

U 17:00 sati organizira se kreativna radionica za djecu: ukrašavanje svijeća salvetnom tehnikom, a program u petak završava ‘Glazbenom kutijom’ – glazbeno-scenskim programom u izvedbi djece polaznika radionica u Centru za djecu i mlade Pozitivni i sretni Čepin.

Noć knjige je manifestacija kojom se afirmira ljubav prema knjizi i čitanju, a kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja). Kako se dan ranije, 22. travnja obilježava i Dan hrvatske knjige, ova dva važna datuma povezuju se u jedinstvenu manifestaciju, u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Kako su ove godine za Noć knjige još uvijek proljetni školski praznici, kako ne bi zaobišli najmlađu čitateljsku populaciju, manifestacija ‘grli’ vikend te u ponedjeljak, 24. travnja, u suradnji s učenicima OŠ V. Nazor održava se sat u Knjižnici ‘Knjiga moj prijatelj’.

Također, u četvrtak, 27. travnja, u 19:00 sati organizira se predstavljanje knjige Ivane Plechinger ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’.

Voditeljica Knjižnice Marija Čačić

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u Osijeku

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko –

Predstava “Baka ima dečka” u Centru za kulturu Čepin

U organizaciji udruge Rame uz rame će se u Centru za kulturu Čepin u subotu 9. ožujka 2024. održati komedija “Baka

[FOTO] Održano još jedno Čepinsko Čijalo

Čepinsko Čijalo vraća u život stari običaj naših starih koji su se u hladne zimske dane okupljali i družili uz

[NAJAVA] 22. Čepinsko čijalo

Manifestacija koja 22. godine opstaje pokušavajući spasiti od zaborava tradicijske običaje – čijanje perja. Ekipa, koja je ove godine...