Logo

X

Noć knjige 2016. u Knjižnici Centra za kulturu Čepin

<p>S veseljem vas pozivamo na <strong>Noć knjige</strong>, manifestaciju kojom petu godinu zaredom dajemo poticaj kulturi čitanja, potičemo razgovor o literaturi, književnosti i svemu onome što knjiga predstavlja ili treba predstavljati u suvremenom društvu.</p>

Noć knjige 2016. održat će se u petak, 22. travnja, dan uoči Svjetskog dana knjige i autorskih prava, a na Dan hrvatske knjige. 

Kao i prethodnih godina, osim redovne djelatnosti, naši su knjižničari za svoju zajednicu osmislili poseban program:

U 13:00 je sati književni susret sa Silvijom Šesto, književnicom čija su djela u školskoj lektiri te je susret namijenjen učenicima viših razreda osnovnih škola.

Od 15:00 do 18:00 sati provode dvije akcije: akciju besplatnog upisa u Knjižnicu i sajam knjiga po simboličnim cijenama (nepotrebni duplikati u jako dobrom stanju po 10,00 kn).

Kao i prethodnih godina, program završava veselo „Pozitivnim vibracijama“. Centar za djecu i mlade Pozitivni i sretni Čepin će u Noći knjige pokazati kulturni sadržaj sa svojih radionica. Glazbena, plesne i dramska radionica predstavit će svoj rad i uloženi trud u razvoj kulturne scene Čepina. „Pozitivne vibracije“ naziv je kolaža točaka koje će oživjeti pisanu riječ kroz glazbu, ples i dramske igrokaze u hramu knjige, našoj lijepo obnovljenoj Knjižnici.

Knjižnica će i za korisnike biti otvorena u poslijepodnevnoj smjeni od 13:00 do 19:15 kako bi zainteresirani mogli pratiti i programe u Noći knjige. Pridružite se maratonskom druženju s knjigom. Budite dio Noći knjige 2016.!

Najčitanije

FOTO Čepinski suncokreti 2018 (petak)

FOTO Čepinski suncokreti 2018 (subota)

20. Jubilarni Čepinski suncokreti

FOTO 19. Čepinski suncokreti – PETAK

FOTO Turnir u boćanju

VIŠE IZ KATEGORIJE Kultura

[NAJAVA] 22. Čepinski suncokreti

Općina Čepin i KUD „I. K. Adamović“ Čepin, te brojne  udruge s područja Općine daruju svoje sumještane i drage nam

NAJAVA – (G)Astro Večer na Tvrđavi Kolođvar

U subotu 12.8.2023 od 16 sati na Tvrđavi Korođvar u Čepinu Udruga za razvoj zajednice KREAKTIVA provodi aktivnost pod nazivom

[FOTO/VIDEO] U Hrvatskoj se pojavili hobiti! Pogledajte vesele Slavonce koji su dobili sjajnu ideju za novi spot

Tamburaši Garavi već su poznati po maštovitim video spotovima, no ovaj su put otišli korak dalje i pretvorili se u

Općina Čepin obilježava 30 godina uz bogat program

Općina Čepin osnovana je 1993. godine. Prvi hrvatski balet “Jela” Bele pl. Adamovića Čepinskog praizveden je 1898. godine. Povodom...