Logo

X

GPP – od 01. do 10. rujna učenici se voze besplatno

<p>Kako bismo omogućili učenicima da na miru i bez stresa započnu novu školsku godinu Uprava GPP-a donijela je odluku da se u periodu od 1.-10. rujna, svi učenici mogu voziti u svim vozilima GPP-a i na svim linijama bez nadopunjene učeničke kartice za rujan.</p>

Dovoljno je da prilikom ulaska u bilo koje vozilo GPP-a vozaču ili kontroloru pokažu učeničku karticu koju su koristili prošle školske godine (ne mora biti nadopunjena za rujan) ili zamolnicu GPP-a ovjerenu u školi ili potvrdu o upisu u srednju školu ili presliku svjedodžbe ili bilo što drugo čime mogu dokazati da su učenici.

U navedenom periodu učenici bi trebali nadopuniti svoje kartice za mjesec rujan.

Obavještavamo sve učenike koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz da ovo pravo mogu ostvariti samo na prodajnim mjestima GPP-a (Pothodnik, C. Hadrijana).  

Sukladno prijedlogu Odluke MZOS, pravo na sufinanciranje 75% troškova međumjesnog javnog prijevoza i u ovoj školskoj godini ostvarivali bi učenici koji redovito pohađaju srednju školu, koji kupuju mjesečnu učeničku kartu za autobus ili vlak, a kojima udaljenost od mjesta prebivališta odnosno boravišta do mjesta škole iznosi više od 5 kilometara (svi učenici koji imaju prebivalište na području općine Čepin (naselja Čepin i Livana) i općine Erdut (naselje Bijelo Brdo), te dio učenika I i II zone grada Osijeka, koji ispunjavaju kriterije iz prijedloga Odluke MZOS).

Također, pravo na sufinanciranje 100% troškova mjesnog i međumjesnog javnog prijevoza u ovoj školskoj godini ostvarivali bi i redoviti učenici srednjih škola koji su članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade ili pomoći za uzdržavanje kao i učenici koji su članovi kućanstva s područja oštećenih ili uništenih poplavom na području Vukovarsko – srijemske županije (općine Gunja, Drenovci i naselje Strošinci u općini Vrbanja).

Detaljnije upute o načinu ostvarivanja prava na sufinancirani prijevoz objavit ćemo na stranicama GPP-a i na našim prodajnim mjestima nakon što dobijemo upute iz MZOS.
Do tada molimo učenike koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz da pričekaju s kupovinom mjesečne karte za rujan kako ne bismo imali problema s povratima novca za sufinancirani dio. Očekujemo da će svi detalji biti definirani prije početka školske godine.

Svi ostali učenici koji nemaju pravo na sufinancirani prijevoz moći će svoje kartice nadopuniti i na prodajnim mjestima Tiska i Skripte ukoliko već posjeduju učeničku karticu. Ukoliko ne posjeduju karticu obavezni su doći na jedno od prodajnih mjesta GPP-a i sa sobom ponijeti zamolnicu ovjerenu od strane škole (obavezna fotografija na zamolnici).

GPP d.o.o.

Najčitanije

Baka Ema

FOTO 20. jubilarno Čepinsko čijalo

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

Još jedna samouslužna autopraonica u Čepinu?

VIŠE IZ KATEGORIJE Gospodarstvo

Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom

Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u

U Čepinu otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio

Seljaci nakon sastanka u ministarstvu bijesni. Najavljuju se blokade autocesta

Završio je sastanak između seljaka i ministrice poljoprivrede Marije Vučković. Nije postignut dogovor. Glavni zahtjev seljaka je bio omogućavanje...

[FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju,