Logo

X

Udruga ‘Pozitivni i sretni’ Čepin pokreće nove radionice

<p>Tekst: Udruga ‘Pozitivni i sretni’ Čepin na adresi Psunjska 45 u Čepinu djeluje sa više radionica. Plesna jazz dance radionica, glazbene radionice sviranja klavijatura, gitare i bubnjeva, te radionica rekreacije za odrasle koja kombinira aerobik, tae bo i insanity. Ovom prilikom pozivamo  Čepince i ljude iz bliže okolice da se, uz dosada pokrenute radionice, mogu prijaviti i sudjelovati u dvije nove.</p>

Jedna od njih je afro-brazilska umjetnička forma koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa. Nastala je u Brazilu, razvili su je robovi iz Afrike (posebno s područja današnje Angole) u 16. stoljeću, CAPOEIRA.

Capoeira se izvodi u krugu (roda) koji čine capoeiristi. Oni pjevaju, plješću i sviraju instrumente, te stvaraju energiju (axe) koju dvoje capoeirista (koji igraju) pretvaraju u atraktivne pokrete. Radionica je organizirana za djecu školske dobi. Capoeira radionicu će voditi Igor Krstić, voditelj Capoeira kluba Senzala, Hrvatski sokol, Osijek. Uz Capoeira radionicu pokrećemo i početničku plesnu radionicu standardnih i latino plesova, namijenjena odraslima, budućim mladencima, bračnim parovima svih generacija, i svih drugih željnih dobre plesne zabave i druženja. Radionicu će voditi Dinko Blažević, voditelj plesnog kluba ‘Broadway’ Osijek. Uz ove dvije u pripremi je glazbena radionica i  igraonica za djecu predškolske dobi, te pripremamo niz zanimljivih seminara, no o tome ćemo izvijestiti javnost. Svi zainteresirani neka se jave na mail: pozitivni.sretni@gmail.com, facebook stranicu www.facebook.com/pozitivni.i.sretni ili na telefon: 098/175-34-10. Dođite i budite POZITIVNI I SRETNI!!!!

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

[FOTO] 3. Proljetni festival u Čepinu

Treći po redu Proljetni festival u Čepinu opet je podigao ljestvicu. Održan je dana 27. travnja na trgu ispred Centra

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja