Logo

X

FOTO Otvoren najnoviji SPAR supermarket u Čepinu

Prilikom otvorenja kupce očekuju brojne akcijske cijene, a kroz program vjernosti moguće je ostvariti i dodatne uštede. Povodom otvorenja SPAR Hrvatska Javnoj vatrogasnoj postrojbu Čepin donirao sredstva za vatrogasnu opremu

SPAR Hrvatska unatoč izazovnim vremenima nastavlja s poslovnim planom i investicijama šireći nacionalnu mrežu svojih trgovina. Tako je danas, u samom srcu Slavonije, u naselju Čepin, otvoren novi SPAR supermarket, najmoderniji u ovom dijelu Hrvatske.

Bogata ponuda po kojoj je SPAR nadaleko poznat od sada je dostupna u Čepinu, a uključuje širok asortiman svježeg voća i povrća, prehrambenih proizvoda ali i  neprehrambenih artikala široke potrošnje od kojih posebno valja istaknuti velik izbor proizvoda SPAR robnih marki s rasponom cijena prilagođenim svim kategorijama kupaca.

Posebnost novootvorenog SPAR supermarketa je odjel mesnice na kojem kupci svakodnevno mogu nabaviti kvalitetno svježe meso i mesne prerađevine provjerene kvalitete. Uz odjel mesnice nalazi se i odjel ribarnice koji u redovnoj ponudi ima svježu morsku i slatkovodnu ribu te školjke. Za sve one koji zbog nedostatka vremena više preferiraju gotove tople obroke na odjelu toploteke svakodnevno su u ponudi  svježe pripremljeni i ukusni obroci za ukusan ručak ili večeru.

Izgrađen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima. Novi SPAR supermarket odlikuje i visoka energetska učinkovitost. Trgovina je opremljena LED rasvjetom, dok se otpadna toplina rashladnog sustava koristi za grijanje poslovnice i sanitarne vode, što ga čini najmodernijom i najsuvremenijom trgovinom u mjestu.

Kako bi kupcima osigurali što ugodnije iskustvo nabave bez čekanja na blagajni novi SPAR supermarket opremljen je s čak četiri samoposlužne blagajne, a za bolju pristupačnost trgovini za sve posjetitelje osiguran je i velik broj standardnih parkirnih mjesta uz obiteljska parkirna mjesta. Osim s glavne ceste, pristup trgovini osiguran je i sa sporedne, Psunjske ulice.

Prilikom otvorenja kupce očekuju brojne akcijske cijene, a kroz program vjernosti moguće je ostvariti i dodatne uštede. U periodu od 30. studenog do 31. prosinca 2022. na blagajni su dostupne knjižice za sakupljanje naljepnica koje se dobivaju za svakih potrošenih 100 kuna. Dodatni popust od deset ili petnaest posto bit će moguće iskoristiti u periodu od 2.  do 17. siječnja 2023.

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa član Uprave Danijel Vidiš i predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl uručili su i donaciju Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čepin u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Čepinu u Osječka 21 bit će od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Najčitanije

Baka Ema

FOTO 20. jubilarno Čepinsko čijalo

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

VIŠE IZ KATEGORIJE Gospodarstvo

Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom

Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u

U Čepinu otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio

Seljaci nakon sastanka u ministarstvu bijesni. Najavljuju se blokade autocesta

Završio je sastanak između seljaka i ministrice poljoprivrede Marije Vučković. Nije postignut dogovor. Glavni zahtjev seljaka je bio omogućavanje...

[FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju,