Logo

X

GPP – obavijest učenicima

<p><strong>Kako bismo omogućili učenicima da koriste sufinancirani prijevoz Uprava GPP-a donijela je odluku da se prvi tjedan u novoj školskoj godini, odnosno u periodu od 2.-7. rujna, svi učenici mogu voziti u svim vozilima GPP-a i na svim linijama bez nadopunjene učeničke kartice za rujan.</strong></p>

Dovoljno je da prilikom ulaska u bilo koje vozilo GPP-a vozaču ili kontroloru pokažu učeničku karticu koju su koristili prošle školske godine (ne mora biti nadopunjena za rujan) ili zamolnicu GPP-a ovjerenu u školi ili potvrdu o upisu u srednju školu ili presliku svjedodžbe ili bilo što drugo čime mogu dokazati da su učenici.

U navedenom periodu učenici bi trebali nadopuniti svoje kartice za mjesec rujan.

Obavještavamo sve učenike koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz da ovo pravo mogu ostvariti samo na prodajnim mjestima GPP-a (Pothodnik, C. Hadrijana). 

Pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza i u ovoj školskoj godini ostvarivao bi učenik koji redovito pohađa srednju školu, koji kupuje mjesečnu učeničku kartu za autobus, a kojemu udaljenost od mjesta prebivališta odnosno boravišta do mjesta škole iznosi više od 5 kilometara (prijedlog Odluke MZOS).

Sukladno prijedlogu Odluke MZOS pravo na sufinanciranje troškova prijevoza imaju svi učenici koji imaju prebivalište na području općine Čepin (naselja Čepin i Livana) i općine Erdut (naselje Bijelo Brdo), te dio učenika I i II zone grada Osijeka, koji ispunjavaju kriterije iz prijedloga Odluke MZOS.

Da bi ostvarili pravo na sufinancirani prijevoz učenici trebaju biti na popisu koje škole dostave GPP-u ili donijeti ovjerenu potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza iz škole kojom dokazuju da imaju pravo na sufinancirani prijevoz.

Svi ostali učenici koji ne ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz, a već posjeduju učeničku karticu,  moći će za rujan svoje kartice nadopuniti i na prodajnim mjestima Tiska d.d. i Skripte d.o.o.

Učenici koji ne posjeduju karticu za aktivaciju nove kartice obavezni su doći na jedno od prodajnih mjesta GPP-a i sa sobom ponijeti zamolnicu ovjerenu od strane škole (obavezna fotografija na zamolnici).

Predsjednik Uprave
Alan Brezovac dipl.ing.

Prenosimo sa Cepin.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Gospodarstvo

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.

[FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku,

Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja

Od danas je otvoreno 16 javnih poziva za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Osječko-baranjske županije. Skupština Osječko-baranjske...

Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom

Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u