Logo

X

[FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

S novom lokacijom dolazi i potpuno novo iskustvo. Opremljen najmodernijom opremom, novi studio nudi ne samo kvalitetniju uslugu, već i bogatiju ponudu

Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku, sprema se zatvoriti svoja vrata. Vlasnik, Žvaki, izrazio je duboku tugu zbog ovog poteza, ali kao što kaže, svaka priča ima svoj preokret. I dok bi mnogi pomislili da je ovo kraj jedne ere, Žvaki nas je iznenadio najavom otvaranja prvog profesionalnog ekskluzivnog VIP tattoo studija u Čepinu, nedaleko od Osijeka.

S novom lokacijom dolazi i potpuno novo iskustvo. Opremljen najmodernijom opremom, novi studio nudi ne samo kvalitetniju uslugu, već i bogatiju ponudu. Od besplatnog parkinga do domaće kuhinje, svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi klijenti doživjeli nešto potpuno novo i nezaboravno. Ovaj preokret nije samo o promjeni lokacije, već i o napretku. Žvaki je odlučan u svojoj namjeri da pruži najbolje moguće iskustvo svojim klijentima, i novi studio u Čepinu je samo početak tog puta. Dok se vrata Anubisa u Osijeku zatvaraju, nova vrata se otvaraju prema budućnosti, obećavajući svjež početak i još bolje iskustvo za sve ljubitelje tetovaža.

Tattoo studio “Anubis” Osijek s radom je započeo 19.03. 2004., što ga čini najstarijim takvih salonom u Osijeku i okolici. Bio je smješten u samom centru grada u osječkoj Kapucinskoj ulici. Nakon 20 godina u Osijeku Zoran Pocrnić – “Žvaki” je objavio na društvenim mrežama da studio seli u rodni Čepin no također i da to nije sve. Pitali smo ga što se događa…

U Anubisu smo se specijalizirali za izradu tetovaža koje su namijenjene svima onima koji žele da im tetovaža ima neko značenje, dublji razlog i smisao. Svojim inovativnim pristupom omogućujemo da klijenti dobiju unikatan rad u čijoj su izradi sudjelovali i koji će im na sami pogled pokazati emociju i ideju koja ih je dovela.

Nakon 20 godina rada u Osijeku, odlučio sam se na veliki korak i otvorio novi tattoo studio u Čepinu. Ime studija je i dalje “Anubis”, a ova odluka nije samo poslovna promjena, već i ostvarenje mog dugogodišnjeg sna da živim i radim u mjestu gdje sam rođen, izjavio je vlasnik ovog ponajboljeg Tattoo studia do nedavno na lokaciji u Osijeku.

Obiteljski posao sa posebnom pričom

Ponosan sam što će moj studio biti pravi obiteljski posao. Moja kćer Sara trenutno se obučava za tetoviranje i radit će sa mnom u Čepinu. Naša zajednička vizija je stvoriti prostor gdje će se svaki klijent osjećati posebno i gdje će svaka tetovaža imati svoju jedinstvenu priču.

Od walk-in studija do ekskluzivnog VIP iskustva

Dok sam vodio klasičan walk-in studio u Osijeku, lokacija je bila ključna zbog dostupnosti klijentima. Međutim, prelaskom na ekskluzivan VIP koncept, klijentima više nije bitno gdje se nalazimo. Sada je fokus na kvaliteti usluge, privatnosti i jedinstvenom iskustvu koje nudimo.

Što nudi Anubis Tattoo studio

Studio “Anubis” u Čepinu pruža brojne pogodnosti:
– *Parking*: Dostupan za sve klijente.
– *Privatnost i diskrecija*: Svaki klijent ima svoj privatni prostor.
– *Mirno i tiho okruženje*: Studio se nalazi u mirnom dijelu Čepina, idealnom za opuštanje.
– *Domaća kuhinja*: Ponuda domaće hrane za klijente koji provode duže vrijeme u studiju.

Dugogodišnje iskustvo i nagrade

Od 2004. godine, “Anubis Tattoo” osvojio je dvadesetak nagrada širom Europe. Dok je moja početna specijalnost bila realizam, sada pokrivam većinu stilova, s posebnim fokusom na tetovaže koje pričaju priču. Vjerujem da tetovaža nije samo vizualni element, već da mora pristajati osobi vizualno i karakterno, te je uljepšavati.

Kvaliteta iznad kvantiteta

U “Anubis Tattoo” studiju fokusiramo se na kvalitetu, a ne kvantitetu, jer tetovaže su doživotne. Svakom klijentu pristupamo s posebnom pažnjom, osiguravajući da svaka tetovaža bude jedinstvena i personalizirana.

Posjetite Anubis studio

U Anubis studio se može doći samo uz prethodno zakazan termin, bilo za tetoviranje ili konzultacije, koje su sada ponovno besplatne nakon preseljenja. Sve informacije i kontakti dostupni su na web stranici [www.anubis-tattoo.com] i na Instagram profilu [@zvaki.tattoo].

“Otvorenje “Anubis Tattoo” studija u Čepinu predstavlja novi početak za mene i moju obitelj. Radujemo se što ćemo moći pružiti našim klijentima vrhunsku uslugu u mirnom i privatnom okruženju. Hvala vam na podršci tokom svih ovih godina, i veselimo se vašim budućim posjetama u našem novom studiju”, zaključio je svima poznati Žvaki!

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

Spektakl brzine i adrenalina na Aerodromu Osijek – Čepin!

Pripremite se za vrhunski adrenalinski vikend jer se jedan od najuzbudljivijih automobilskih događaja godine vraća u srce Slavonije! Osijek Street

53. “Zmajevi nad gradom” na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin

53. akcija ZMAJEVI NAD GRADOM će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine na prostoru Sportskog aerodroma Osijek –

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u Osijeku

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko –