Logo

X

Dječje igralište u Beketincima, obećano – napravljeno

<p>06.05.2013. godine, kandidat za načelnika općine Čepin <strong>Dražen Tonkovac</strong> i kandidati za zamjenike načelnika <strong>Robert Periša i Ivan Žeravica</strong> ispred koalicije HSS-HDZ posjetili su Beketince. O potrebama i problemima mjesta upoznali su ih  <strong>Ankica Matošević i Josip Zdravčević</strong> iz Beketinaca kandidati sa  liste HSS-a  za lokalne izbore.</p>

Kao prioritete  izdvojili su dovršetak radova projekta Hrvatskog doma kulture, izgradnju nove javne rasvjete za mjesto te izgradnju dječjeg igrališta.

Danas 29.05.2013. godine u Beketincima kandidat za načelnika Dražen Tonkovac, i kandidati za zamjenike načelnika Robert Periša i Ivan Žeravica ispred koalicije HSS-HDZ sa koalicijskim partnerima nezavisnom listom „Jutro za sve“ i  HSP-HSLS postavili su dječje igralište.
 
U našem programu stoji da ćemo obnoviti sva postojeća te izgraditi nova dječja igrališta na području cijele općine Čepin. Mnogi su se pitali  kako ? Upravo ovo danas je primjer kako, preko modela partnerstva odnosno pomaganja lokalne zajednice od strane  privrednih subjekat sa područja Općine, koji ćemo koristiti u budućnosti.  Mi ovdje ne govorimo o praznim riječima nego konkretnim mjerama rješavanja problema. U ovom konkretnom slučaju moj poljoprivredni  obrt „Tonkovac“, donirao je opremu a općina Čepin je osigurala površinu za ovo dječje igralište u Beketincima.Ovo igralište u budućnosti proširiti ćemo sa još opreme. Sva dječja igrališta (postojeća-nova) biti će uključena u projekt a opremljena u suradnji s privrednim subjektima sa područja Općine, za sve zemljane, građevinske i ostale radove investitor će biti općina Čepin. Tako ćemo djeci omogućiti sigurna i kvalitetna mjesta za igru i druženje i promovirati važnost boravka na otvorenom i druženja sa vršnjacima ispred istaknuo je kandidat za načelnika Dražen Tonkovac.

Podršku ovom projektu ali i kandidatu za načelnika Draženu Tonkovcu dala je i nezavisna lista „ Jutro za sve“ na čelu sa Ivom Zrnom. Vrlo lako i brzo smo se dogovorili oko ovog projekta jer obnova i izgradnja  dječjih igrališta dio je i našeg programa. Zahvaljujemo Tonkovcu na prihvaćanju naše ideje o davanju imena igralištima, pa će se tako ovo u Beketincima zvati „ Jaglenec“ po ‘ Pričama iz davnina’ naše poznate spisateljice Ivane Brlić- Mažuranić istaknuo je Ivo Zrno, oec.

Također podršku ovom projektu dala je i koalicija HSP-HSLS. Odlučili smo se na davanje podrške kandidatu za načelnika Draženu Tonkovcu zato što građani žele da našu Općinu vode novi, mladi, stručni i energični ljudi koji mogu doprinijeti boljoj budućnosti svih nas koji živimo u općini Čepin, što ovaj  projekt i dokazuje istaknuo je Hrvoje Hefer dipl.ing.

Tomislav Kuna, dipl.oec. poručio je da se ostavimo praznih priča, politiziranja i okrenimo se radu, projektima i budućnosti, a ovo danas je upravo sjajan primjer kako se može, hoće i zna!

{gallery}igraliste_beketinci{/gallery}

Najčitanije

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Lokalna zajednica

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja

Budi navijač, a ne razbijač i zajedno protiv govora mržnje na stadionu u Čepinu

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Općine Čepin jučer se prigodnim programom i sadržajem obilježila 15. godišnjica...

Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja

Od danas je otvoreno 16 javnih poziva za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Osječko-baranjske županije. Skupština Osječko-baranjske...

Poizv izlagačima na 3. proljetni festival u Čepinu

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo kako Općina Čepin organizira 3. Proljetni festival na kojem će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne