Logo

X

U Čepinu otvoren najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije

Novootvoreni dentalni centar prostire se na 470 četvornih metara, opremljen je najmodernijom tehnologijom s timom od 31 djelatnika

U Čepinu je otvoren Dragaš Dental Design – tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije, a koji je dio Adria Dental Group, najveće dentalne grupacije u srednjoj i jugoistočnoj Europi s preko 550 zaposlenih. Svečanosti otvorenja nazočili su zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, zamjenica gradonačelnika Osijeka Jasenka Crnković, načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac te brojni drugi uzvanici.

Riječ je o poslovnom pothvatu i ostvarenju sna bračnog para liječnika dentalne medicine Zorana i Matee Dragaš koji su postali sinonim za izvrsnost i korištenje novih tehnologija u dentalnoj medicini na području Osječko-baranjske županije.

– Svatko tko se bavi stomatologijom mašta o ovakvom trenutku. Cijela priča krenula je prije 6 i pol godina i na tom smo putu okupili fantastičan tim, no nikada se ne bi ostvarila bez potpore naših pacijenata, obitelji i poslovnih partnera – istaknuo je vlasnik Dental Dragaš Designa dr. Zoran Dragaš.

Uzvanicima se obratio i predsjednik Uprave Adria Dental Group Gordan Muškić rekavši kako je njihov ključni zadatak podizanje kvalitete i investicija u dentalnoj medicini.

– I dalje ćemo nastaviti ulagati u vrhunsku stomatologiju te u svim našim klinikama možemo biti ponosni na kvalitetu i razinu usluge koju pružamo pacijentima i koja se može usporediti s bilo kojom europskom klinikom. Naši prostori u okviru Specijalne bolnice Priora stvaraju sasvim novu priču u Slavoniji – zaključio je Muškić.

Obnašatelj dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić pohvalio je ulaganje bračnog para Dragaš kao i njihovu odluku da životnu i poslovnu priču grade u Osječko-baranjskoj županiji.

– Prije nekoliko dana prostore Specijalne bolnice Priora obišli smo s premijerom RH Andrejem Plenkovićem i riječ je o hvalevrijednom ulaganju koje podiže kvalitetu zdravstvene skrbi na istoku Hrvatske. Na razvoju zdravstvenog i dentalnog turizma ćemo i dalje intenzivno raditi i podupirati ga. Tu prije svega mislim na prijevozničke i zrakoplovne linije i svu ostalu infrastrukturu kako bismo i na taj način razvijali gospodarstvo Osječko-baranjske županije.

Inače, novootvoreni dentalni centar prostire se na 470 četvornih metara, opremljen je najmodernijom tehnologijom s timom od 31 djelatnika. Svojim pacijentima osigurat će jednako visok standard kao što ga imaju klinike grupacije u Zagrebu, Rijeci, Splitu ili susjednoj Republici Sloveniji.

Najčitanije

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

FOTO Čepinski suncokreti (nedjelja)

VIŠE IZ KATEGORIJE Gospodarstvo

Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja

Od danas je otvoreno 16 javnih poziva za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Osječko-baranjske županije. Skupština Osječko-baranjske...

Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom

Jedan od novih projekata Žito grupe – Wholeness & Wellness hotel Materra, počeo je s radom. Hotel se nalazi u

Seljaci nakon sastanka u ministarstvu bijesni. Najavljuju se blokade autocesta

Završio je sastanak između seljaka i ministrice poljoprivrede Marije Vučković. Nije postignut dogovor. Glavni zahtjev seljaka je bio omogućavanje...

[FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju,