Logo

X

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada na našem prekrasnom jezeru uz zidine, održati će se i ribolovno natjecanje. Svi ste pozvani!

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01. svibnja 2024., na sportsko-rekreacijskom centru Zidine, uz jezero.

Proslavit ćemo i ovaj praznik uz razgovor i druženje, a za ručak, u 12:00 h služimo grah.

Istoga dana održat će se treće ribolovno amatersko natjecanje „Jedan štap na plovak“ kojeg organiziraju Općina Čepin, zajednica ŠRD Osijek te UŠR RVIBDR ČEPIN, za djecu do 14 godina starosti, na jezeru Zidine s početkom u 8:00 h i završetkom u 11:00 h. Izvlačenje pozicija ribolova biti će od 7:20 – 7:50 h.

Prijave za natjecanje mogu se izvršiti do 27. travnja 2024. godine pozivom na broj 091/581-1295, Dino Perić, UŠR RVIBDR ČEPIN.

Proglašenje pobjednika i podjele nagrada održati će se prije ručka, a organizaciju pripreme i druženja provest će Udruga športskih ribolovaca Ratnih vojnih invalida i branitelja iz Domovinskog rata Čepin-Ivanovac, koja ujedno i gospodari ribolovnom vodom.

Najčitanije

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

FOTO Čepinski suncokreti (nedjelja)

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

53. “Zmajevi nad gradom” na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin

53. akcija ZMAJEVI NAD GRADOM će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine na prostoru Sportskog aerodroma Osijek –

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u Osijeku

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko –

[FOTO] 3. Proljetni festival u Čepinu

Treći po redu Proljetni festival u Čepinu opet je podigao ljestvicu. Održan je dana 27. travnja na trgu ispred Centra

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se