Logo

X

Održano 1. Županijsko natjecanje u kuhanju čobanca

<p>15. lipnja je u Čepinu održano <strong>1. Županijsko natjecanje u kuhanju Čobanca</strong> kojeg je organizirala<strong> Udruga oženjenih muškaraca iz Čepina.</strong> Ovo natjecanje, prvo na ovakvoj županijskoj razini je održano s namjerom da postane tradicionalno i da zadrži tradiciju kuhanja pravog slavonskog čobanca.</p>

Hrvatski dom u Čepinu je bio premali u subotu za sve natjecatelje koji su željeli sudjelovati. 21 kotlić, više od 200 članova ekipa i njihovih gostiju značilo je da će konkurencija biti velika i da će se kuhati zaista odličan čobanac.

Izuzetno smo zadovoljni organizacijom natjecanja u Čepinu, sve je prošlo u skladu s pravilima i kuhali su se zaista odlični slavonski čobanci s tim da su neki ipak bili bolji od ostalih, izjavili su članovi žirija iz udruge Majstora kotlića Slavonije i Baranje.

Cilj nam je da se ovo natjecanje u ovom obliku zadrži kao tradicionalno i da se naravno broj sudionika i proširi. Za to će nam svakako biti potreban već za sljedeće natjecanje i veći prostor. Zadovoljni smo provedbom natjecanja, sve je prošlo u izvrsnom redu i svi sudionici su više nego zadovoljni izjavio je Domagoj Šimunović, predsjednik Udruge oženjenih muškaraca.

Ivan Žeravica zamjenik načelnika općine Čepin je čestitao pobjednicima i rekao kako je ovo manifestacija koja će postati tradicionalna i kako će općina Čepin svakako podržati ovako kvalitetne ideje i projekte kao što je imala Udruga oženjenih muškaraca.

Pobjednici 1. Županijskog natjecanja u kuhanju čobanca su:

1. Goran Kovačević – udruga Vodenica (pehar i medalja za prvo mjesto)
2. Denis Lang – Bistrinci (pehar i medalja za drugo mjesto)
3. Vlado Mak – Lovačko društvo Čepin (pehar i medalja za treće mjesto)

Čestitamo svim sudionicima i pobjednicima i pozivamo Vas da sudjelujete i na sljedećem Županijskom natjecanju u kuhanju čobanca.

 {gallery}zup_natjecanje_kuhanje_cobanca{/gallery}

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana