Logo

X

Održana predstava Koza i vuk

<p>Donosimo Vam dojmove s kazališnih predstava Putujućeg kazališta iz Osijeka na predstavama u Beketincima i Depadansi Doma za psihički oboljele starije osobe.</p>

Iako je predstava prilagođena mlađem uzrastu, štićenici Depadanse Doma za psihički oboljele osobe u Čepinu su ju odlično primili i radošću sudjelovali u istoj sa svojim recitalima. Predstave su bile jako dobro posjećene i naši najmlađi sumještani su bili puni dojmova i razdraganih lica. Uživljeni u predstavu česta su bila pitanja:

„kad će te opet doći u naše mjesto, zašto je vuk tužan…?“ Mala Marija je pitala ‘zašto Vuk ne voli jesti mrkvu?’ A Ivana iz Beketinaca, ‘zašto se vuk boji vode’?’ Na sredini predstave u Beketincima djeca su izvela svoj igrokaz te tako interaktivno sudjelovala u predstavi. Na kraju predstave u svi su zajedno zapjevali, djeca i likovi iz predstave.

Predstava se održala u Depadansi Doma za psihički oboljele starije osobe s početkom, u Beketincima u zgradi osnovne škole te u Čepinskim Martincima u zgradi osnovne škole. Na predstavama u Beketincima i Čepinskim Martincima su bila djeca prvih i drugih razreda. Sredstva za ovo gostovanje osigurala je općina Čepin.

Prenosimo sa CZK-Cepin.hr

{gallery}predstava_koza_i_vuk_2013{/gallery}

Najčitanije

Baka Ema

FOTO 20. jubilarno Čepinsko čijalo

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

VIŠE IZ KATEGORIJE Kultura

Predstava “Baka ima dečka” u Centru za kulturu Čepin

U organizaciji udruge Rame uz rame će se u Centru za kulturu Čepin u subotu 9. ožujka 2024. održati komedija “Baka

[FOTO] Održano još jedno Čepinsko Čijalo

Čepinsko Čijalo vraća u život stari običaj naših starih koji su se u hladne zimske dane okupljali i družili uz

[NAJAVA] 22. Čepinsko čijalo

Manifestacija koja 22. godine opstaje pokušavajući spasiti od zaborava tradicijske običaje – čijanje perja. Ekipa, koja je ove godine...

[NAJAVA] 22. Čepinski suncokreti

Općina Čepin i KUD „I. K. Adamović“ Čepin, te brojne  udruge s područja Općine daruju svoje sumještane i drage nam