Logo

X

Održan 12. Memorijalni turnir ‘Čepinski branitelj’

<p>Dana 03. i 05.08.2014. na ŠRC “Čepin” održan je 12. Memorijalni turnir “Čepinski branitelj”. Na turniru su nastupile ekipe NK “Osijek”, NK “Višnjevac”, NK “Zrinski” Jurjevac i domaćin NK ”Čepin”.<br />Prvog dana turnira na terenu snage su odmjerili NK ”Čepin” i NK “Osijek”, zatim NK”Višnjevac” i NK”Zrinski”.</p>

Prvi susret je završio pobjedom osječkog prvoligaša nad domaćom ekipom Čepina rezultatom 0:1. Za istaknuti je da su pri rezultatu 0:0 domaćini imali par izrazitih prilika koje nisu iskoristili, a prvoligaška momčad je kaznila navedene promašaje. Drugi susret između NK “Višnjevac” i NK “Zrinski” nakon isteka regularnog dijela je bio izjednačen rezultatom 1:1, međutim ekipa NK”Zrinski” je bila s(p)retnija u izvođenju jedanaesteraca te osigurala nastup u finalnoj utakmici protiv NK”Osijek”.

Drugog dana turnira u utakmici za treće mjesto NK”Čepin” je pobijedio NK”Višnjevac” rezultatom 2:1. U finalnoj utakmici između NK”Osijek” i NK”Zrinski” nakon uzbudljivih 80 minuta rezultat je bio neriješen 0:0 za što je najzaslužniji bio vratar NK”Zrinski”. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca gdje je NK “Zrinski” opet bio s(p)retniji te rezultatom 4:2 osigurao pobjedu.

Uz pehare za osvojena mjesta na turniru, dodjeljena su i priznanja za najboljeg igrača, najboljeg strijelca i najboljeg vratara.

Najboljim igračem proglašen je Dražen Fehir iz NK “Zrinski”, najboljim strijelcem je proglašen Tony Pačar iz NK”Čepin”, a najboljim vratarom je proglašen Ivan Pavić NK”Zrinski”.

Za istaknuti je veliku posjećenost turnira oba dana natjecanja što je još jedan dokaz da je na turniru prikazan ozbiljan i kvalitetan nogomet. Nakon završetka finalne utakmice održano je “treće poluvrijeme” gdje je domaćin osigurao večeru i druženej za sve sudionike turnira.

1. Mjesto NK”Zrinski” Jurjevac                Najbolji igrač: Dražen Fehir (NK”Zrinski”)
2. Mjesto NK”Osijek” Osijek                     Najbolji strijelac: Tony Pačar (NK”Čepin”)
3. Mjesto NK”Čepin” Čepin                      Najbolji vratar: Ivan Pavić (NK”Zrinski”)
4. Mjesto NK”Višnjevac” Višnjevac 

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici NK Čepin Seniori

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Sport

Osječanin Marin Županović prvak Hrvatske u paraatletici

Na nedavno održanom paraatletskom natjecanju ‘Cro Open 2023’ u Puli, sudjelovalo je više od 140 natjecatelja iz devet država, a

Fit Gym u Čepinu, vrhunski fitness centar s opuštajućim wellness sadržajem

U Čepinu je nedavno otvoren novi vrhunsko opremljeni fitness centar – Fit Gym! A poseban je što u sklopu fitnessa

Čepinčanka Patricija Kladarić uspješna sportašica u AK Slavonija Žito

15-godišnjakinja čepičanka Patricija Kladarić već 5 godina trenira atletiku u Atletskom klubu Slavonija-Žito. Osvajačica je brojnih medalja, a...

FOTO novi fitness i Wellness oaza u Čepinu – FIT GYM

Ulaskom na osječku 129 u Čepinu kod naše poznate Autopraonice ugledat ćete novu zgradu u kojoj će vas odmah na