Logo

X

NK Čepin

<p>Prije održavanja utakmice NK Čepin – NK Osijek limači /početnici , u petak 10.05.2013.godine, kandidati za zamjenike načelnika Robert Periša i Ivan Žeravica ispred koalicije HSS/HDZ posjetili su NK  Čepin. Kroz sve  godine djelovanja iz kluba je proizašlo mnogo generacija igrača koji su prve nogometne korake i iskustvo upravo stekli u NK Čepin. </p>

NK Čepin trenutno se natječe u IV HNL ‘istok’. U klubu aktivno djeluje više kategorija momčadi , te na taj način daje doprinos razvoju sportskih, osobnih ljudskih kvaliteta i kvalitete življenja.

Škola nogometa osnovana je na ideji da se što više mladih sportaša okuplja na nogometnim terenima, da kroz igru i zabavu stječu nove prijatelje, a istovremeno odrastaju u sportskome duhu. Cilj je omogućiti bavljenje nogometom svima, bez obzira na talent, želeći i onima koji se ne žele baviti nogometom natjecateljski usaditi navike sportskog odgoja, po dobroj staroj izreci „u zdravom tijelu zdrav duh“ , istaknuo je trener Ante Kundid.

NK Čepin će i nadalje biti mjesto okupljanja mladih koji će kroz sportske aktivnosti i sportski duh dostojno prezentirati svoju općinu a općina će i dalje pomagati i poticati razvoj sporta u skladu sa svojim mogućnostima  istaknuo je Robert Periša.

Okupljajući djecu, zapravo želimo okupiti i njihove roditelje, djedove, bake, privući ih da se druže, međusobno pomažu i da razvijaju pozitivne odnose u našoj zajednici – želimo stvoriti veliku „obitelj“ okupljenu oko pozitivnih vrijednosti i oko onih najvažnijih – naše radosti, naše djece. Isto tako treba naglasiti da želimo promovirati i podržati volonterski rad iz ljubavi prema klubu i svom kraju. Da bi u tome uspjeli moramo naći model za povećanje sredstava za najmlađe kategorije ali i želimo izgraditi kvalitetnu rasvjetu na igralištu, što će omogućiti i  održavanje treninga u večernjim terminima istaknuo je kandidat za zamjenika načelnika Ivan Žeravica.

NK Čepin

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Mladost - naša radost

Objava Natječaja za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

Temeljem Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025. koje je donijelo Ministarstvo znanosti, obrazovanja

Tretiranje komaraca na području cijele općine Čepin

Tvrtka Pestrid d.o.o. provesti će adulticidni tretman odraslih jedinki komaraca na području cijele Općine Čepin dana 12, 13. i 14.

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.