Logo

X

Najava turnira povodom otvorenja nogometnog kaveza u Osijeku

<p>Danas u 10.30 sati, bilo je predstavljanje novog i vrlo atraktivnog sadržaja društva Športski objekti d.o.o. – Cage Football (Nogometni kavez) na umjetnoj travi te najava turnira u malom nogometu.</p>

Direktor Športskih objekata, Stjepan Čuraj, pozvao je sve ljubitelje nogometa da prijave svoje ekipe i sudjeluju u turniru povodom otvorenja nogometnog kaveza, u srijedu 8.7. u 17.30h na Srednjoškolskom igralištu!

Naime, zanimljivo je to da će se turnir igrati u novoizgrađenom kavezu za nogomet koji se nalazi između košarkaškog i odbojkaškog terena uz ogradu objekta, no moći će se teren rezervirati i koristiti već u ponedjeljak kako bi se granulat ulegnuo i pripremio u potpunosti za turnir, rekao je direktor Čuraj.

Teren je dimenzija 20×15 te će se naplaćivati svaki dan od 17 do 23h, a cijene će biti 80kn do 19h, a 120kn od 19 do 23h. Radno vrijeme kaveza je od 17 do 23 sata. Rezervacije za termine su putem weba, telefona, mobitela te osobno u caffe baru “Žabac”.

Tomislav Ciković kao predstavnik Futsal kluba Osijek Kelme koji su, uz Športske objekte, organizatori turnira, rekao je kako kotizacije za turnir u srijedu neće biti, no da je ograničen broj ekipa, te da je zabranjeno nositi kopačke na terenu.

Prijave za turnir su na broj 285-500 (radnim danom od 7 do 15h) ili na mail kavez@sportski-objekti.hr do početka turnira, odnosno točnije do 14h na dan turnira, a osobno se može prijaviti do samog početka turnira, odnosno do 17h.

Pogledajte više fotografija ovdje: FOTO Nogometni kavez na Srednješkolskom igralištu uskoro otvara vrata

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Sport

Osječanin Marin Županović prvak Hrvatske u paraatletici

Na nedavno održanom paraatletskom natjecanju ‘Cro Open 2023’ u Puli, sudjelovalo je više od 140 natjecatelja iz devet država, a

Fit Gym u Čepinu, vrhunski fitness centar s opuštajućim wellness sadržajem

U Čepinu je nedavno otvoren novi vrhunsko opremljeni fitness centar – Fit Gym! A poseban je što u sklopu fitnessa

Čepinčanka Patricija Kladarić uspješna sportašica u AK Slavonija Žito

15-godišnjakinja čepičanka Patricija Kladarić već 5 godina trenira atletiku u Atletskom klubu Slavonija-Žito. Osvajačica je brojnih medalja, a...

FOTO novi fitness i Wellness oaza u Čepinu – FIT GYM

Ulaskom na osječku 129 u Čepinu kod naše poznate Autopraonice ugledat ćete novu zgradu u kojoj će vas odmah na