Logo

X

Info stup općine Čepin – pristup internetu

<p>Sigurni smo kako ste već primijetili info stup općine Čepin na lokaciji ispred centra za kulturu Čepin (knjižnica). Info stup je osmišljen i postavljen s namjerom da mještanima općine Čepin omogući pregled najvažnijih najava i događanja u našoj općini, a putem interaktivnog prikaza na zaslonu samog uređaja.</p>

Također putem info stupa se poduzetnici i gospodarstvenici mogu prezentirati upisom svojih podataka na samoj stranici općine Čepin.

Novost je da od sada možete koristiti info stup i za klasično pretraživanje interneta i pregled Internet stranica. Na jednostavan način upisom web adrese i kliknuvši na „Enter“ dostupan Vam je internetski pristup svaki dan 0/24 u prolazu kod čepinske knjižnice. Nakon 30 sekundi neaktivnosti, info stup se vraća u „početno stanje“ odnosno prikazuje službenu stranicu općine Čepin.

‘Cilj ove promjene je da info stup postane interaktivniji te da se omogući svima da mogu pristupiti i drugim internetskih sadržajima pogotovo onima koji nemaju internetsku vezu kod kuće’, izjavio je općinski donačelnik Ivan Žeravica.

Ako još niste isprobali naš info stup, sada je pravi trenutak da to i učinite.

Info stup je napravljen od robusnih, čvrstih materijala, na njemu je antivandal staklo osjetljivo na dodir (touch screen) odnosno možete upravljati sadržajem i listati web stranice na njemu. Pod stalnim je video nadzorom putem video kamere za dnevno i noćno snimanje.

Prenosimo s Cepin.hr

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana