Logo

X

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Na više od 50 štandova izlagači iz raznih krajeva Hrvatske ponudili su cvjetne i povrtne sadnice, med, OPG proizvode, rukotvorine, a za sve posjetitelje kuhao je omiljeni chef Tomislav Špiček! Pogledajte veliku fotogaleriju.

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu.

Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan suncem, glazbom, bojama i mirisima cvijeća, svatko je mogao pronaći nešto za sebe. Na više od 50 štandova izlagači iz raznih krajeva Hrvatske ponudili su cvjetne i povrtne sadnice, med, OPG proizvode, rukotvorine, ali i poneka iznenađenja! Uz to, za posjetitelje – i male i velike –  organizirane su brojne kreativne radionice, predavanje najpoznatije hrvatske Vrtlarice Kornelije Benyovski Šoštarić, kao i predstava za najmlađe u Centru za kulturu…

U 13:00 sati je bio podijeljen ručak za sve posjetitelje kojeg je osmislio i na festivalu ga skuhao, omiljeni chef Tomislav Špiček!

Za glazbu tijekom dana pobrinuo se DJ Lovro, a sama završnica Festivala je bila uz koncert Cecilije u 20:00 sati, a u koji nas je nastupom uveo Plesni studio Shine!

Ovaj prelijepi dan u Čepinu posjetio je veliki broj gostiju i sigurni smo da su se svi zabavili kao i da su pronašli nešto za sebe uz Dan planeta zemlje u Čepinu na 2. Proljetnom festivalu!

Iz Čepina, s ljubavlju!

FOTO: Zdenko Đurček

Najčitanije

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

FOTO Čepinski suncokreti (nedjelja)

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

53. “Zmajevi nad gradom” na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin

53. akcija ZMAJEVI NAD GRADOM će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine na prostoru Sportskog aerodroma Osijek –

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u Osijeku

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko –

[FOTO] 3. Proljetni festival u Čepinu

Treći po redu Proljetni festival u Čepinu opet je podigao ljestvicu. Održan je dana 27. travnja na trgu ispred Centra

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.