Logo

X

Proljetni festival u Čepinu, dolazi nam “Vrtlarica”, cvjećarnica Đardin a za sve posjetitelje kuha Špiček

Proljetni festival će biti spoj zanimljive OPG ponude, cvijeća, radionica i zabave, odlične gastro ponude i ugodnog druženja

Općina Čepin organizira “Proljetni festival u Čepinu”  Festival će se održati 30. travnja 2022. godine, s početkom u 10:00 sati, u Čepinu, na trgu ispred Centra za kulturu. Na festivalu će gotovo četrdeset izlagača ponuditi cvijeće, povrtne sadnice, med, OPG proizvode i drugi prigodni asortiman.

Festival je dodatno obogaćen kreativnim radionicama za djecu, koje će voditi Biljkoborci iz Zagreba,  pripadnici PU osječko-baranjske i udruga Rame uz rame, dok će u prostorijama novog centra za kulturu Kazališna družina „Putujuće kazalište” Osijek održati kazališnu predstaua za najmlađe „Velika ljubav malog miša“.

Za odrasle su organizirane također dvije radionice – jednu vodi najpoznatija hrvatska Vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić, a drugu craft cvjećarnica Đardin iz Zagreba.

Naravno, gastronomska ponuda, čija je glavna zvijezda čepinski kupus, neizostavni je dio festivala, a s nama će kuhati i chef Tomislav Špiček.

Program Festivala:

10:15 Radionica za djecu „Seedbombs“ – voditelj: Biljkoborci, Zagreb
10:30 Kreativna radionica za djecu – Cvjetna šarenionica – voditelj: udruga Rame uz rame
11:30 Predstava za djecu: “VELIKA LJUBAV MALOG MIŠA” : Kazališna družina „ PUTUJUĆE KAZALIŠTE” Osijek
12:30 Kreativna radionica za djecu – PU osječko-baranjska: “Moj prvi otisak prsta”, likovna radionica i “Nacrtaj kredom i pokreni se”
11:00 Radionica „KUĆNO KOMPOSTIRANJE I UPOTREBA KOMPOSTA U UZGOJU BILJAKA“, voditelj: Vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić
14:00 radionica „Izrada cvjetnih vjenčića“, voditelj: Đardin

Gastro ponuda: u 13:00 h podjela ručka posjetiteljima – gost kuhar: Tomislav Špiček

Najčitanije

Svečano otvoren Centar za kulturu Čepin

FOTO Čepinski suncokreti (nedjelja)

VIŠE IZ KATEGORIJE Općina Čepin

HEP Obavijest o isključivanjima struje za Čepin

Subota, 18.05.2024. godine, u vremenu od 08:00 – 18:00 sati. Bez struje: ČEPIN, ULICA ANTUNA GUSTAVA MATOŠA 1-39 nep, 43-53

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Projekt navodnjavanja poljoprivrednih površina na području Čepina

Inicijalni sastanak na temu navodnjavanja poljoprivrednih površina na području Čepina održan je prošlog tjedna u vijećnici Općine Čepin....

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se