Logo

X

FOTO 3. Božićni sajam u Čepinu (subota)

<p>Drugi dan 3. Božićnog sajma nam je donio puno zabave uz Pozitivne i sretne, udrugu iz Čepina, vokalni sastav Akvarel koji su moramo napisati bili odlični i opravdali naziv ponajboljeg vokalnog sastava u regiji. Udruge su i danas pripremale odlično kuhano vino, rakiju čaj, slavonske delicije, hot dogove, sendviče…</p>

Velika je ponuda i ukrasa za Božićne jelke te vam toplo preporučujemo da prošetate i nađete nešto za sebe. Za malo kuna možete kupiti prekrasne unikatne rukom ukrašene kuglice i razne ukrase, a uglavnom kupnjom takvih ukrasa pomažete i humanitarni rad udruga.

Božićni sajam je započeo je u petak 18. prosinca 2015., a trajat će do nedjelje 20. prosinca 2015. u parku ispred Centra za kulturu (kod Knjižnice).

Osim glazbenih, plesnih i ostalih izvedbi, Općina Čepin je osigurala i besplatne štandove za sve izlagače koji su se prijavili. Ukrasi, kuglice i ostale kreativne rukotvorine možete pronaći među štandovima čepinskih udruga i obrta. Dio njih se pobrinuo i za hranu i piće, pa se uz program možete grijati uz kuhano vino, čaj, ili pak toplu kobasicu ili hot dog.

Nedjelja je rezervirana za VIS Trinity i čepinska kulturno umjetnička društva. Kako se Općina svake godine  trudi obogatiti program, 3. Božićni sajam je duži za jedan dan od prethodnih, a osigurana je i natkrivena pozornica, te mnoštvo detalja koji uljepšavaju i ovaj sajam.

Pozivamo sve da posjete 3. Božićni sajam u Čepinu. Osim glazbe, kuhanog vina, delicija i zabave, možete i bolje upoznati udruge i ljude koji djeluju i doprinose  našoj zajednici.

Pogledajte i FOTO 3. Božićni sajam u Čepinu (petak)

{gallery}3.bozicni_sajam_cepin_subotaa{/gallery}

VIŠE IZ KATEGORIJE Lokalna zajednica

Tretiranje komaraca na području cijele općine Čepin

Tvrtka Pestrid d.o.o. provesti će adulticidni tretman odraslih jedinki komaraca na području cijele Općine Čepin dana 12, 13. i 14.

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.

DHMZ: Upozorenje za grmljavinsko vrijeme narančasto za pet regija. Stižu jaka nevremena

DHMZ je za pet regija za danas izdao narančasto upozorenje zbog obilne kiše i grmljavinskih nevremena – karlovačku, osječku, kninsku,