Logo

X

‘Čepin Promo’ u poštanskim sandučićima Čepina

<p>Uoči najsvečanijih dana u godini stanovnici općine Čepin dobit će poklon  – čepinske novine ‘Čepin Promo’.</p>

Izdavački je to pothvat skupine entuzijasta koja je, uz potporu općinskih čelnika, odlučila vijesti, događaje i zanimljivosti s područja općine staviti na papir. U vrijeme kada papirnata novinska izdanja gube bitku s novim tehnologijama, to je pokušaj papiru vratiti staru slavu, ali i onima koji ‘nisu na internetu’ olakšati pristup informacijama.

‘Čepin Promo’ je informativan i promotivan  mjesečnik tiskan u 3.500 primjeraka, a jedan bi trebao besplatno stići u svako kućanstvo kako bi stanovnici općine na pristupačan način doznali više o temama koje ih zanimaju.

Uredništvo lista čine Zdenko Holeš, Marijan Jovičić i Daniela Maršalek koji se nadaju da će njihovi sumještani podržati ideju, ali i, svatko na svoj način, sudjelovati u razvoju zajednice u kojoj žive  – u Čepinu, Čepinskim Martincima, Beketincima, Livani, Čokadincima.

Prvi broj donosi, između ostaloga, najavu 4. Božićnoga sajma, promišljanje o radu nedjeljom te tekstove o obnovljenoj Knjižnici, zimskoj službi Komunalca i radovima na kanalizaciji. Tu je i poziv općinskoga načelnika stanovnicima da dostave primjedbe na izvedene radove, a čitatelji će doznati i više o planovima za proširenje mreže biciklističkih staza, o uređenju prostora oko Zdravstvene stanice, aktivnostima čepinskih udruga i dviju osnovnih škola.

Tu su i savjeti za zdravlje i ljepotu te zanimljiv tekst o sadašnjosti i budućnosti NK Čepina. Posebna vrijednost izdanja su razmišljanja stanovnika koji u anketama govore o aktualnim pitanjima i daju prijedloge, što će se nastaviti kroz svaki broj.

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

Spektakl brzine i adrenalina na Aerodromu Osijek – Čepin!

Pripremite se za vrhunski adrenalinski vikend jer se jedan od najuzbudljivijih automobilskih događaja godine vraća u srce Slavonije! Osijek Street

[FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku,

53. “Zmajevi nad gradom” na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin

53. akcija ZMAJEVI NAD GRADOM će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine na prostoru Sportskog aerodroma Osijek –