Logo

X

BOŽIĆNI KONCERT – BOŽIĆ UNOSI SVJETLO U TAMU

<p>I ove godine učenici i učitelji naše škole pripremaju Božićni koncert. Sa željom da što više mještana doživi radost Božića u izvedbi naših učenika, ovogodišnji koncert ćemo održati u sali Hrvatskoga doma, a u programu, osim učenika naše škole, sudjeluju i članovi zbora Župe Presvetog trojstva.</p>

U povodu nastupajućih božićnih blagdana učenici i učitelji naše škole, u suradnji sa Župom Presvetog Trojstva,  pripremaju Božićni koncert.

Program pod nazivom: Božić unosi svjetlo u tamu prikazat ćemo 17. prosinca 2013. godine s početkom u 19,00 sati u dvorani Hrvatskog doma.

Uz prigodne božićne pjesme u izvedbi solista, zbora i orkestra naše škole te VIS-a Trinity, posjetitelji će vidjeti igrokaz Božićni darovi, poslušati recital Mir, a sve će to biti protkano lirskim razmišljanjima o Božiću.

Pozivamo učenike, njihove roditelje, radnike škole i sve mještane da prisustvuju programu.

Na ulazu u dvoranu učenici, članovi naše učeničke zadruge, će prodavati prigodne čestitke. Tako ostvareni prihod namijenjen je humanitarnim aktivnostima škole.

Neka svjetlo Božića zasja u svim srcima i svakom domu.

Učenici i radnici OŠ Miroslava Krleže

VIŠE IZ KATEGORIJE Lokalna zajednica

Tretiranje komaraca na području cijele općine Čepin

Tvrtka Pestrid d.o.o. provesti će adulticidni tretman odraslih jedinki komaraca na području cijele Općine Čepin dana 12, 13. i 14.

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

[FOTO] Otvoren 11. Farm show

Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show.

DHMZ: Upozorenje za grmljavinsko vrijeme narančasto za pet regija. Stižu jaka nevremena

DHMZ je za pet regija za danas izdao narančasto upozorenje zbog obilne kiše i grmljavinskih nevremena – karlovačku, osječku, kninsku,