Logo

X

Aktivnosti za Dan O.Š. Miroslav Krleža

<p>Ovogodišnji program za Dan škole prepun je zanimljivih događanja, radionica, tu je i već tradiconalna biciklijada, dolaze mnogi gosti, … U nastavku pogledajte raspored.</p>

Obilježavanje Dana škole započinje u utorak (2. lipnja 2015.) projektom PETI ELEMENT. U 9 h u planu je otvorenje uz prigodni program, nakon kojega slijede radionice za učenike škole. 18 radionica osmislili su učitelji i učenici, a pomoći će i dragi gosti (III. gimnazija Osijek, „Kandit“ Osijek, Odjel za biologiju, ‘Saponia“ Osijek, Savez izviđača Hrvatske, Tehnološka škola, Tvornica ulja Čepin). U 12 sati će gosti s Odjela za fiziku izvesti prigodne zanimljive pokuse i time zatvoriti prvi festival znanosti.

U srijedu (3. lipnja 2015.) od 19 sati u holu škole organizirati će se SVEČANU PRIREDBU za učenike i roditelje. Uz prigodni program podijeliti će se nagrade i priznanja učenicima koji su predstavljali školu tijekom ove školske godine. Nakon priredbe biti će pripremljen i domjenak za sve nazočne.

U petak (5. lipnja 2015.) od 9 sati organizira se 2. po redu BICIKLIJADA ulicama Čepina. Polazak je iz školskog dvorišta i kretanje Ulicom grada Vukovara, Augusta Šenoe, J. J. Strossmayera, Putem paralele, Kalničkom ulicom, Ulicom Papuka, Psunjskom ulicom, Medvedničkom ulicom, dvorište OŠ V. Nazor, Kalničkom ulicom, Putem paralele, J.J. Strossmayera, I. Gundulića, Ulicom grada Vukovara i povratak na školsko igralište.

O.Š. Miroslav Krleža poziva da im se na biciklijadi pridruže i svi mještani Čepina.

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana