Logo

X

Vozačica s dvije suputnice obilazila svadbenu kolonu pa sletila s ceste

Do teške prometne nesreće došlo je u subotu oko 19 sati na državnoj cesti na izlazu iz Vladislavaca. Prema prvim neslužbenim informacijama, automobil kojim je upravljala vozačica krenuo je u pretjecanje svadbene kolone

Ako ste jučer oko 19:00 sati čuli više sirena vatrogasaca, hitne pomoći, policije… to je iz razloga što se dogodila teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom.

 

Do teške prometne nesreće došlo je u subotu oko 19 sati na državnoj cesti na izlazu iz Vladislavaca. Prema prvim neslužbenim informacijama, automobil kojim je upravljala vozačica krenuo je u pretjecanje svadbene kolone. Automobil je iz još neutvrđenih razloga izletio s ceste te se zabio u betonski rub kanala. U automobilu su bile još dvije suputnice, a jedna je smrtno stradala na mjestu nesreće. Vozačica i druga suputnica s teškim su ozljedama prebačene u KBC Osijek. Policija zasad nije službeno potvrdila informacije.

 

Isto su za 24sata potvrdili i u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čepin, čiji su vatrogasci uz ostale izašli na teren.

 

“Večeras je cesta odnijela jedan mladi život, a 2 su ozlijeđena… Vozači, oprezno u prometu! Intervencija u cestovnom prometu, Vladislavci… Na intervenciji sudjelovali JVP Čepin s 1 vozilom i 6 vatrogasaca, JVP Grada Osijeka s 2 vozila i 7 vatrogasaca, DVD Čepin s 1 vozilom i 3 vatrogasca te Dvd Vladislavci s 1 vozilom i 5 vatrogasaca” – objavili su na svojoj Facebook stranici.

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

[FOTO] 3. Proljetni festival u Čepinu

Treći po redu Proljetni festival u Čepinu opet je podigao ljestvicu. Održan je dana 27. travnja na trgu ispred Centra

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja