Logo

X

Čepinski Martinci – KUKURUZIJADA

Posjetitelji će i ove godine moći uživati u mnogobrojnim delicijama napravljenim od kukuruza, sve degustacije su potpuno besplatne, vrijedne ruke članova KUD-a Čepinski Martinci pripremile su dostatne količine za mnogobrojne posjetitelje

<p>Kud Čepinski Martinci već tradicionalno organizira Kukuruzijadu u Čepinskim Martincima, ove godine u subotu 08.08.2015. održana je 6. po redu tradicionalna Kukuruzijada.</p>

Kud Čepinski Martinci i ove godine već tradicionalno 31.07.2021. (subota) od 18:00 sati ispred društvenog doma organizira Kukuruzijadu. Manifestacija je to na kojoj je glavni glumac “kukuruz”. Posjetitelji će i ove godine moći uživati u mnogobrojnim delicijama napravljenim od kukuruza, kukuruznog brašna ili krupice kao što su razne proje, žganci, kukuruzni kruhovi, razni kolači pa čak i torte. Naravno bit će i kokica, kuhanog i pečenog kukuruza, igračaka i suvenira izrađenih od kukuruza.

 

Sve degustacije su potpuno besplatne, vrijedne ruke članova KUD-a Čepinski Martinci pripremile su dostatne količine za mnogobrojne posjetitelje. Za dobru zabavu zaduženje Tamburaški sastav Žitna polja, naši dečki.

Iako su oblaci opasno prijetili, tradicionalna, osma po redu Kukuruzijada Kulturno-umjetničkog društva Čepinski Martinci održana je u subotu, 6. kolovoza, na radost svih nazočnih. Posjetitelji su mogli uživati u pravoj gastroponudi, jer te večeri je bilo praktično svega što na svijetu postoji napravljeno od kukuruza, a gostoljubivi Martinčani besplatno su častili svoje goste. Bilo je tu svega: kukuruznih mafina, kolača svakojakih “fela” s domaćim prilozima i premazima, kokicama, kuhanim i pečenim kukuruzom…

 

Kukuruzijada je obiteljska manifestacija, za svakog od obitelji ima ponešto, za najmlađe vožnja na vrtuljku u košarama za kukuruz a za one malo zrelije, bezbroj degustacija, susreta s prijateljima i ugodnog druženja.

 

Čepinski Martinci su malo mjesto ali imamo veliko srce i širok zagrljaj kako bi se svi naši dragi prijatelji i gosti osjećali ugodno i dobrodošli, stoga budite nam dragi gosti.

 

Dobro nam došli.!!!!

 

Facebook event – Kukuruzijada

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

[FOTO] 3. Proljetni festival u Čepinu

Treći po redu Proljetni festival u Čepinu opet je podigao ljestvicu. Održan je dana 27. travnja na trgu ispred Centra

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja