Logo

X

Otvorena ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Domu zdravlja Osijek

Posebna je jer je prva u Osijeku i namijenjena je prvenstveno pacijentima dječje dobi. Obitelji, čija djeca imaju potrebu za ovakvom rehabilitacijom ne moraju više ići u Bizovac

Otvorena je ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u okviru Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u koju su uložena značajna sredstva iz županijskoga proračuna, prenosi Radio Osijek.

 

“U ambulantu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Osječko-baranjska županija uložila je 370.000 kuna. Posebna je jer je prva u Osijeku i namijenjena je prvenstveno pacijentima dječje dobi. Obitelji, čija djeca imaju potrebu za ovakvom rehabilitacijom ne moraju više ići u Bizovac nego to mogu od danas mogu raditi ovdje u Drinskoj 8 u sklopu Doma zdravlja Osječko-baranjske županije”, rekao je župan Ivan Anušić.

 

“Ordinacija nije značajno velika, međutim ona udovoljava svim minimalno – tehničkim uvjetima koji su potrebni i propisani. Zapošljava stručnjake i zdravstveno osoblje koje je do sada radilo na određenim radnim mjestima s najmlađom populacijom. Kada govorimo o fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, prije dvije godine u Retfali smo proširili kapacitete i tamo preselili ambulantu kako bi pacijenti na jednom mjestu imali pregled i i rehabilitaciju. Prošle je godine otvorena nova Fizikalna medicina i rehabilitacija u Belom Manastiru, tako da otvaranjem ove ambulante na Drinskoj, što se tiče fizikalne medicine i rehabilitacije mi smo tu jednu priču zaokružili”, istaknuo je ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Mato Lukić.

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja

Poizv izlagačima na 3. proljetni festival u Čepinu

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo kako Općina Čepin organizira 3. Proljetni festival na kojem će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne