Logo

X

U Čepinu održana francuska radionica ‘Bounjour de France’!

<p>Mislite da znate sve o Francuskoj ako ste probali kroasanu?! Mnogi su to mislili i na radionici održanoj 3. listopada 2015. u Centru za djecu i mlade ‘Pozitivni i sretni’ u Čepinu. No, pokazalo se da i nije baš tako!</p>

Kreativnu radionicu upoznavanja francuskoga jezika vodile su Nada Jovanović i Katarina Zaradić iz Francuske alijanse. Odazvao se iznenađujući broj djece, a našle su se tu i koja mama  i baka. Cilj je radionice bio upoznati sudionike s Francuskom i francuskim jezikom, a to se postiglo kvizom i nagradnim bombonima koji su još više potaknuli djecu na rad. Sudionici su radionice izrađivali razglednice s motivima Francuske koje su poslali dragim osobama.

Marijan Jovičić, voditelj Centra za djecu i mlade, najavljuje da će biti još takvih kreativnih radionica upoznavanja stranih jezika. O njihovom održavanju obavijestit ćemo vas na vrijeme!

Bounjour de Čepin! (A to znači Pozdrav iz Čepina)

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja

Budi navijač, a ne razbijač i zajedno protiv govora mržnje na stadionu u Čepinu

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Općine Čepin jučer se prigodnim programom i sadržajem obilježila 15. godišnjica...