Logo

X

Martinačko pokladno sijelo

KUU Voćin iz Voćina
KUD Vivodina iz Vivodine
HKUD Biloševica iz Rasnog (Hercegovina)

Na početku manifestacije, prisutnima se obratio i načelnik općine Čepin koji je pozdravio goste, zahvalio se KUD-u Čepinski Martinci na dosadašnjem kvalitetnom radu i zaželio im uspjeha u daljnjim aktivnostima.

Poseban interes kod publike probudila je činjenica da su ove godine imali posebne goste na našem sijelu. Sve prisutne iznenadili su Lara i Jakša iz popularne tv serije ‘Larin izbor’. U dinamičnom igrokazu nasmijali su nas do suza.

Manifestacija Maritinačko sijelo je postala već tradicionalna ponajviše zahvaljujući podršci i sponzorstvu Općine Čepin, a organizatori sijela, KUD Čepinski Martinci se zahvaljuju pokrovitelju, općini Čepin i za vrijedne nove bunjevačke nošnje koje su dobili i ovom prilikom ih javno i po prvi puta prikazali!

KUD je na kraju podjelio zahvalnice gostima i općini Čepin za sudjelovanje i podršku koju su im pružili, a načelnik općine Čepin je primijetio kako je KUD ove godine pokazao veliki napredak i kvalitetu.

Zabava se nastavila dugo u noć uz pjesmu i ples.

Predsjednica KUD-a
Dubravka Sudar

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

POZIV: PRIJAVE NA NATJECANJE “JEDAN ŠTAP NA PLOVAK”

Općina Čepin poziva sve mještane da se i ove godine pridruže na tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada, u srijedu 01.

Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se

U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja

Poizv izlagačima na 3. proljetni festival u Čepinu

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo kako Općina Čepin organizira 3. Proljetni festival na kojem će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne