Logo

X

53. “Zmajevi nad gradom” na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin

Za posjetitelje su pripremljeni kompleti zmajeva s kojima će sudjelovati na Zmajadi. Prva nagrada je električni romobil! :)

53. akcija ZMAJEVI NAD GRADOM će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin, Sv. L.B. Mandića 172a.

Natjecanja:

Natjecanje u visini leta zmaja – pobjednik je učenik/ca čiji zmaj u trenutku mjerenja ima što manji otklon špage od okomice sa zemljom, pri čemu dužina vučnog užeta zmaja mora biti 30m, Natjecanje u kreativnosti izrade zmaja – učenici/ce donose zmaja kojeg su izradili kod kuće, te se ocjenjuje originalnost izgleda zmaja i opći estetski dojam, Natjecanje s klizačima – pobjednik je učenik/ca čiji klizač najdalje odleti, Natjecanje s raketama – pobjednik je učenik/ca čija raketa najdalje odleti.

08:30-09:30 – dolazak sudionika,

09:30-11:00 – natjecanje u visini leta zmaja,

09:30-11:00 – ocjenjivanje kreativnosti izrađenih zmajeva,

09:30-11:00 – natjecanje s klizačima,

09:30-11:00 – natjecanje s raketama,

11:30 – proglašenje pobjednika

9:30-12:00 – POPRATNI PROGRAM, IZLOŽBA AUTOMOBILA OLDTIMER KLUBA OSIJEK, IZLOŽBA MOTORA I MOTO OPREME, VOŽNJA MOTORIMA MOTO KLUBA OSIJEK.

Za posjetitelje su pripremljeni kompleti zmajeva s kojima će sudjelovati na Zmajadi. Zmajevi u kompletu plastični su i vrlo jednostavni za sastavljanje. Zmajeve će organizator podijeliti posjetiteljima na prostoru Sportskog aerodroma Osijek – Čepin prilikom ulaska na Zmajadu.

ZA NAJUSPJEŠNIJE NATJECATELJE OSIGURANE SU VRIJEDNE NAGRADE. PRVA NAGRADA U KATEGORIJI VISINA LETA ZMAJA JE ELEKTRIČNI ROMOBIL.

Najčitanije

3. Ljeto tehnike u Čepinu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

FOTO] Memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” okupio više od 600 djece

Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana, organizirali su šesnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir...

Spektakl brzine i adrenalina na Aerodromu Osijek – Čepin!

Pripremite se za vrhunski adrenalinski vikend jer se jedan od najuzbudljivijih automobilskih događaja godine vraća u srce Slavonije! Osijek Street

[FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku,

Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti u Osijeku

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko –