Logo

X

10. likovna kolonija ‘Čepin 2014’

<p>Likovna udruga Čepin organizira desetu likovnu koloniju na kojoj će slikati i razmjenjivati iskustva pedesetak likovnih umjetnika. Potaknuti dosadašnjim iskustvom jamčimo ugodnu atmosferu u društvu vrhunskih majstora kista.</p>

Likovna kolonija će se održati 11.10.2014 godine s počekom u 10 sati, u novom prostoru Kralja Zvonimira 214a (Lovački dom) Čepin. Pozivamo sve zaljubljenike u likovnu umjetnost da nam se pridruže i svojom prisutnošću uveličaju našu manifestaciju.  

Likovna udruga Čepin osnovana je 1. siječnja 2003. godine pod nazivom Likovna udruga Klas, na poticaj nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u likovnu umjetnost.

Likovna udruga Čepin specifična je po svom pristupu, likovnim radionicama iz kojih je i sama nastala, te stalnom potrebom njezinih članova za upoznavanjem novih likovnih nadzora i željom za znanjem. Svojom aktivnošću i sudjelovanjem na mnogobrojnim manifestacijama te njegovanjem likovne škole u Čepinu čini zaista dragocjenu oazu za sve zaljubljenike u likovnu umjetnost.

U likovnom stvaralaštvu članovi udruge su svojim dugogodišnjim radom obogatili ime udruge te ga prenijeli i na susjedne zemlje kao i u veće svjetske metropole ispunjavajući tako načelo udruge o suradnji i razmjeni iskustva sa drugim udrugama i organizacijama sa područja likovne kulture. Svojim zajedničkim djelovanjem članovi udruge pokrivaju široko područje. Od manjih organizacija važnih za razvoj lokalne zajednice u suradnji sa lokalnom upravom i srodnim udrugama do većih međunarodnih likovnih organizacija i galerija sa ciljem jačanja vlastitog strukovnog iskustva.

Radujemo se vašem dolasku!

Najčitanije

Plesne radionice u Suncu

Ljubav je na selu

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

“Povratak otpisanih” – događaj kojem se čitave godine udomljeni psi i njihovi udomitelji vesele

“Udruga Pobjede i najbolji pomagači na svijetu – kerovci, kako ih u nemetinskom Azilu od milja zovu, osmu godinu za

FOTO Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu se održao 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji je od 09:00 sati bio okupan

Proljetni festival u Čepinu

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu. Na trgu koji će od 09:00 sati biti

Čista od mina Osječko-baranjska županija postaje vrhunska destinacija za lovni turizam

Lovni turizam i sigurnost posjetitelja na destinaciji bila je središnja tema danas (5. travnja 2023. godine) održanog radnog sastanka župana