Logo

X

10. likovna kolonija ‘Čepin 2014’

<p>Likovna udruga Čepin organizira desetu likovnu koloniju na kojoj će slikati i razmjenjivati iskustva pedesetak likovnih umjetnika. Potaknuti dosadašnjim iskustvom jamčimo ugodnu atmosferu u društvu vrhunskih majstora kista.</p>

Likovna kolonija će se održati 11.10.2014 godine s počekom u 10 sati, u novom prostoru Kralja Zvonimira 214a (Lovački dom) Čepin. Pozivamo sve zaljubljenike u likovnu umjetnost da nam se pridruže i svojom prisutnošću uveličaju našu manifestaciju.  

Likovna udruga Čepin osnovana je 1. siječnja 2003. godine pod nazivom Likovna udruga Klas, na poticaj nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u likovnu umjetnost.

Likovna udruga Čepin specifična je po svom pristupu, likovnim radionicama iz kojih je i sama nastala, te stalnom potrebom njezinih članova za upoznavanjem novih likovnih nadzora i željom za znanjem. Svojom aktivnošću i sudjelovanjem na mnogobrojnim manifestacijama te njegovanjem likovne škole u Čepinu čini zaista dragocjenu oazu za sve zaljubljenike u likovnu umjetnost.

U likovnom stvaralaštvu članovi udruge su svojim dugogodišnjim radom obogatili ime udruge te ga prenijeli i na susjedne zemlje kao i u veće svjetske metropole ispunjavajući tako načelo udruge o suradnji i razmjeni iskustva sa drugim udrugama i organizacijama sa područja likovne kulture. Svojim zajedničkim djelovanjem članovi udruge pokrivaju široko područje. Od manjih organizacija važnih za razvoj lokalne zajednice u suradnji sa lokalnom upravom i srodnim udrugama do većih međunarodnih likovnih organizacija i galerija sa ciljem jačanja vlastitog strukovnog iskustva.

Radujemo se vašem dolasku!

VIŠE IZ KATEGORIJE Zanimljivosti

FOTO Proljetni festival u Čepinu – velika ponuda cvijeća, Vrtlarica i Špiček oduševili brojne posjetitelje

Proljetni festival u Čepinu je u pravom smislu riječi bio pravo otkriće mnogobrojnim posjetiteljima koji su dolazili iz Osijeka, Đakova,

17. SALORI Sajam lova, ribolova i turizma i 24. MOTOMOBIL Sajam automobila i prateće industrije [PROGRAM]

Osječki sajam d.o.o. organizator je iznimno zanimljive i sadržajno bogate sajamske priredbe s temom lova, ribolova i turizma – 17.

6. DEER & BIKE – Draž, Baranja

Udruga Karašicka Republika 23. travnja organizira biciklijadu 6. Deer & Bike u Dražu koja će i ove godine na dva

Svjetski dan žaba u ZOO vrtu Osijek

Ne volite žabe i mislite da su žabe samo ljigava stvorenja koja žive u močvari i krekeću? Onda je obilježavanje Svjetskog