23Srpanj2018

Vijesti koje možete pročitati na ČepinOnline.com su vlasništvo izvora s kojeg su navedene i kao takve su nepromijenjene, potpisane i označene linkom na izvor vijesti, osim vijesti koje su potpisane isključivo i samo kao (ČepinOnline.com) što znači da su autorski rad ili osvrt na neki događaj, vijest  jednog od urednika sa web portala ČepinOnline.com. Fotografije koje možete vidjeti na čepinOnline.com vlasništvo su isključivo ČepinOnline portala i ne smiju se koristiti u nikakve svrhe bez kontaktiranja redakcije ili autora.

Za točnost i potpunost informacija posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu uzrokovanu propustima i pogreškama na ovim internetskim stranicama, ČepinOnline.com ne mogu odgovarati jer ČepinOnline.com nije autor navedenih vijesti osim onih koje su potpisane isključivo i samo kao (ČepinOnline.com).

ČepinOnline.com je projekt zamišljen kao prezentacija mjesta Čepin. Projekt koji ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, već okupljanju istomišljenika i zainteresiranih pojedinaca kako bi unaprijedili hrvatski internetski medijski prostor i kako bi stanovništvu Čepina i hrvatske omogućili bolji uvid u aktivnosti mjesta Čepin.

ČepinOnline.com prenosi vijesti iz Hrvatskih medija (Internet portala) navodeći izvor vijesti. Također piše i autorske vijesti i tekstove u suradnji s općinom Čepin i stanovnicima općine Čepin. Nije nam želja niti namjera nikoga oštetiti niti činiti bilo što a da nije u skladu s poslovanjem izvora vijesti ili ne odgovara izvoru vijesti.

Uvjeti korištenja
Za sadržaj poruka u komentarima vijesti ili na chat aplikaciji ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, autor vijesti niti vlasnik domene već onaj tko je napisao poruku. Vlasnik portala/domene će u okviru svojih mogućnosti (vrijeme reagiranja je do 24 sata) nadzirati sadržaje komentara (chata) i po vlastitoj ocjeni ili na zahtjev oštećenih naknadno brisati poruke uvredljiva i nedolična sadržaja.

Administratori sustava mogu obrisati bilo čiju poruku i blokirati registriranog ili neregistriranog člana bez prethodne najave ako krše pravila ponašanja i uvjete korištenja ovoga portala. Podaci o pristupu sustavu se bilježe u dnevnicima CepinOnline.com servera.

Pravilo je jednostavno: dobrodošli dragi gosti, ali ponašajte se uljudno i pristojno. Naši stranice i chat nisu psovaonica, vređaonica niti ulica, takve komentare, komentare koji potiču na svađu ili provokativne komentare kao i one koji su u suprotnosti sa internet "bontonom" brisati ćemo bez upozorenja. SPAM (ponavljanje iste poruke ili teksta, slanje neželjenog emaila, promotivne poruke, samoreklame i slično) također će se obrisati i onemogućiti.

Svi neregistrirani korisnici potala koji se služe portalom u komentiranju nemaju prava žaliti se na odluke moderatora koji briše komentare. Ako želite mogućnost komentiranja na chatu bez ograničenja, registrirajte se Imenom, prezimenom adresom i OIB-om. Anonimni komentari koji su obrisani u velikoj večini slučajeva su bili zlonamjerni ili  u kršili pravila ovih uvjeta korištenja.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom portalu putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo koje nejasnoće ili ako imate bilo kakva pitanja. Svi komentari zapisuju Vašu jedinstvenu IP adresu i u slučaju kaznenog dijela i na upit ovlaštenih osoba, a sukladno zakonu RH mi smo iste dužni proslijediti. IP adresom se može identificirati vrijeme i stvarna fizička lokacija (adresa posjetitelja portala) odakle je komentar napisan.

Ako se s ovim pravilima ne slažete, molimo Vas da ne nastavljate koristiti (komentirati, chatati, čitati) ovaj portal.

Autorska prava
Članci, vijesti i fotografije objavljeni na ovim internetski stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani samo sa (ČepinOnline.com), vlasništvo su ČepinOnline portala. Umnožavanje ili kopiranje sadržaja s ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskom članku potpisanom sa (ČepinOnline.com) - ako kontaktirate navedenog autora ili redakciju.