22Lipanj2018

20 Travanj 2017 Written by 

RASTE POLITIČKA PODRŠKA DRAŽENU TONKOVCU ZA NOVI MANDAT

Nakon sastanka općinskih organizacija HDSSB-a i HSP-a na kojemu je dogovorena koalicija i zajednička lista za Općinsko vijeće Općine Čepin, u stranačkim prostorijama HSS-a u Čepinu jučer je održan i radni sastanak predsjednika Općinske organizacije HDSSB-a Zdravka Živkovića i predsjednika općinskog HSP-a Čepin Dražena Jalovičara, te predsjednika Županijske organizacije stranke Aktivni branitelji i umirovljenici - ABU OBŽ Željka Popovića s predstavnicima Općinske organizacije HSS-a Čepin predvođenim v.d. predsjednicom Gordanom Kalajžić i kandidatima HSS-a za načelnika, njegove zamjenike i vijećnike.

Povod sastanku bio je razgovor o političkoj podršci Draženu Tonkovcu, kandidatu OO HSS-a Čepin za općinskog načelnika. Čepinski HDSSB i HSP, te podružnica ABU koja će biti osnovana sljedeći utorak, neće imati svoga kandidata za načelnika Općine. Zadovoljni radom i ostvarenim rezultatima u prvom mandatu, stranačka čelništva odlučila su punu podršku dati Draženu Tonkovcu.

"HDSSB je u upravo raspuštenom Općinskom vijeću imao pet vijećnika, a HSS četiri. Cijeli mandat bili su oštra, ali konstruktivna oporba. Može li postojati bolja potvrda moga djelovanja kao načelnika nego kada mi nakon zajedničkog rada u Općinskom vijeću, vijećnici oporbe daju potporu za sljedeći mandat", rekao je Dražen Tonkovac.

Sastanku su bili nazočni i potpredsjednik HDSSB-a Karlo Šatvar, kao i glavni tajnik HDSSB-a Davor Boras koji su pozdravili odluku vodstva Općinske organizacije HDSSB-a Čepin i dali podršku Draženu Tonkovcu kao kandidatu za načelnika Općine Čepin, kao i njegovim zamjenicima Ivanu Žeravici i Mateji Kalajžić.