12Prosinac2017

Greška
  • [sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/preview.

02 Lipanj 2015 Written by 

FOTO Održan "Peti element" - radionice u sklopu dana O.Š. Miroslav Krleža

[sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/preview.

Ovogodišnji program za Dan škole Miroslava Krleže prepun je zanimljivih događanja, radionica, tu je i već tradiconalna biciklijada, a dolaze i mnogi gosti.

Obilježavanje Dana škole započelo je u utorak (2. lipnja 2015.) projektom PETI ELEMENT. Tako smo mogli vidjeti mnoge zanimljive radionice za učenike škole. 18 radionica osmislili su učitelji i učenici, a pomogli su i dragi gosti (III. gimnazija Osijek, „Kandit“ Osijek, Odjel za biologiju, "Saponia“ Osijek, Savez izviđača Hrvatske, Tehnološka škola, Tvornica ulja Čepin). U 12 sati su gosti s Odjela za fiziku izvesli prigodne zanimljive pokuse i time zatvorili prvi festival znanosti ove škole.

Programu je prisustvovao i donačelnik Ivan Žeravica, ispred Općine Čepin, koja je sufinancirala ovaj hvale vrijedan projekt. Ravnateljica Branka Mack Savanović zahvalila se donačelniku na uvijek spremnoj pomoći: „Ugodno sam iznenađena što ste uvijek otvoreni za bilo koji oblik suradnje, na čemu vam se zahvaljujem i pozivam vas da nam se pridružite i u ostalim danima“.

Više o ostalim događanjima povodom Dana škole pogledajte ovdje: Aktivnosti za Dan O.Š. Miroslav Krleža

{gallery}miroslav_krleza_peti_element{/gallery}