23Lipanj2018

21 Svibanj 2015 Written by 

Školski festival u OŠ Vladimir Nazor

U školi Vladimir Nazor je u petak održan 1. Školski festival. Natjecanje u pjevanju i plesanju osnovnih škola Grada Osijeka. Natjecanje je zamišljeno tako da svaka zainteresirana škola u suradnji sa nastavnicima glazbene kulture pošalje jednog učenika koji će predstavljati svoju školu.

Prilika je to učenicima da javno pokažu svoja znanja i talent te da svi zajedno uživamo u ljubavi prema glazbi i pjevanju. Sudjelovale su:

OŠ Antunovac, OŠ August Šenoa, OŠ Bijelo brdo, OŠ Grigor Vitez, OŠ Frane Krste Frankopana, OŠ Miroslav Krleža, OŠ Tin Ujević i domaćin OŠ Vladimir Nazor iz Čepina.

Natjecanje je bilo jako zanimljivo, publika je došla u velikom broju te su svi zajedno uživali u izvedbi 15 natjecatelja.

Školu Vladimir Nazor su predstavljali: Lea Liović, Nikolina Latinović, Magdalena Fiala, Karmen Zadro, Karla Hartmann i Andrija Šušak koji je osvojio nagradu publike.

Cjelokupni program festivala su vodile tri učenice: Ružica Martić, Marina Jurišić i Ana Pavošević.

Pobjednik natjecanja je bila OŠ Tin Ujević sa pjesmom "Rolling in the deep", koju je otpjevala učenica Ozana Prisuda a za natjecanje ju je odlično pripremila njezina nastavnica glazbene kulture Andrea Opačak.

Svi natjecatelji su otišli kući sa lijepim uspomenama i nagradama koje je omogućio ravnatelj Ilija Pavić.

Hvala svima i vidimo se i slijedeće godine u Čepinu!