22Lipanj2018

17 Lipanj 2014 Written by 

U odbojci je veliko srce

Odbojkaški klub Čepin (osnovnoškolke) odlučile su organizirati odbojkaški turnir kako bi pomogle bivšoj učenici svoje škole u liječenju. (Riječ je o djevojčici koja je pohađala OŠ Vladimir Nazor, a sada je učenica Ekonomske škole u Osijeku.)

Djevojčice OŠ Vladimir Nazor, ovogodišnje pobjednice na školskom državnom prvenstvu u odbojci i članice OK Čepin, organiziraju odbojkaški turnir „U odbojci je veliko srce“ i pozivaju sve zainteresirane učenike osnovnih i srednjih škola da ih podrže na tribinama. Umjesto plaćanja kotizacije i prodaje ulaznica djevojčice pozivaju navijače i simpatizere da uplatom na žiro račun pomognu sedamnaestogodišnjoj Mariji Tokić na putu do izlječenja.

Marija je bivša učenica OŠ Vladimir Nazor, Čepin, a trenutno  pohađa Ekonomsku i upravnu školu u Osijeku. Rođena je 4. lipnja 1997. godine, živi u Livani, Omladinska ulica 6. Mariji je nedavno dijagnosticiran maligni tumor na mozgu. Za terapiju u minhenskom Rinecker proton therapy centru potrebno je platiti 25000 €, što njezinoj obitelji skromnoga financijskog stanja predstavlja velik problem.

Turnir će se održati u Osijeku, u Gradskom Vrtu 19. lipnja 2014. godine s početkom u 15,00 sati. Na turniru će sudjelovati 6 ekipa mlađih kadetkinja.

Lidija Šaravanja