24Lipanj2018

04 Prosinac 2013 Written by 

STARI PAPIR ZA NOVI ŽIVOT

Osnovna škola Miroslava Krleže, u suradnji s Udrugom ratnih veterana 3.a brigade „Kune“, Odjelom prevencije Policijske uprave Osječko-baranjske i županijskim Crvenim križem, organizira humanitarno-edukativno-ekološku akciju pod nazivom: „Stari papir za novi život“.

Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu uređaja Klinici za pedijatriju KBC –a Osijek. Akciju prati predavanje na temu „Stop trgovanju ljudima“, koje će predstavnici Policijske uprave održati učenicima 8. razreda naše Škole. Akciju ćemo organizirati 16. prosinca 2013. godine_u vremenu od 8,00 do 14,00 sati, a predavanje za učenike 8. razreda održat će se u 12,20 sati u holu škole.

Pozivam sve razredne odjele (razrednike, učenike i roditelje)  da se uključe u ovu akciju i 16. prosinca u vremenu od 8,00 do 14,00 sati u školu donesu stari papir. Također pozivam učenike i eko sekciju Škole da s ovom akcijom upoznaju, i pozovu na sudjelovanje u njoj, roditelje, prijatelje, susjede – sve mještane Čepina.

Uključivanjem u ovu akciju postajete sudionikom projekta za poboljšanje uvjeta na Klinici za pedijatriju KBC-a Osijek. Svim sudionicima akcije unaprijed zahvaljujemo.

Josip Ambroš